Γράψτε ένα σχόλιο

Τα τραγούδια στον Α. Σαμαρά όταν έτρωγε μακαρονάδα και η αφιέρωση που του έκαναν

20121228-110034.jpg

Τις χρονιάρες τούτες ημέρες συμβαίνουν, μακριά από τηλεοπτικές κάμερες και από περίεργους ορισμένα αξιοσημείωτα πράγματα τα οποία και σας τα μεταφέρω. Πρώτα απ΄ όλα το δείπνο που είχε ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς με την οικογένειά του στο Ναύπλιο, παραμονές Χριστουγέννων…

Ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του κυρία Γεωργία Σαμαρά πήγαν να δειπνήσουν μαζί με τα παιδιά τους στην ταβέρνα «Αραπάκος», η οποία βρίσκεται κάτω ακριβώς από το σπίτι της οικογένειας. Και εκεί συνέβησαν ορισμένες συγκυρίες, τις οποίες μπορείτε να τις ερμηνεύσετε όπως εσείς θέλετε:

Πρώτον την ώρα που εισερχόταν ο Πρωθυπουργός στην ταβέρνα η ορχήστρα έπαιζε το… «δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία». Συμβολικό τραγούδι, θα πείτε; Πιθανόν. Εν συνεχεία μόλις κάθισε και ήρθε το πρώτο πιάτο (μακαρονάδα) η ορχήστρα έπαιζε το…«μπαρ το ναυάγιο» της Αρλέτας ( βαλτοί ήταν;) Και στο τέλος υπήρχε και μία… αφιέρωση στον Πρωθυπουργό. Τι νομίζετε; Το… «έχω απόψε ραντεβού», τραγούδι που είχε τραγουδήσει η Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία…«Όταν λείπει η γάτα». Το τραγούδι αυτό το αφιέρωσαν οι θαμώνες, λόγω των συχνών (τελευταίως) ραντεβού που έχει ο Πρωθυπουργός με την κυρία Μέρκελ. Α, να μην το ξεχάσω. Πολλοί σηκώθηκαν για να χαιρετήσουν τον Πρωθυπουργό. Ελάχιστοι όμως έσβησαν το τσιγάρο τους. Η αίθουσα είχε ντουμανιάσει από παράνομους καπνιστές.

Απο τον βηματοδοτης

Ένα άλλο γεύμα με σημασία έγινε στο τσιπουράδικο που βρίσκεται στο μέγαρο Λαιμού, στο Κολωνάκι. Οι κκ. Αδ. Γεωργιάδης και Μ. Βορίδης προσκάλεσαν τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδια για να του κάνουν το τραπέζι και να τον συγχαρούν για την επιχείρηση εκκένωσης της Βίλας Αμαλίας, αλλά ετέθη (και ετέθη αιφνιδίως) και θέμα τρομοκρατίας!

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,113 other followers

Powered by WordPress.com