Γράψτε ένα σχόλιο

Γιατι η Σοφία Παπανδρέου έγραψε υπερ του Γ. Παπακωνσταντίνου

20121230-154411.jpg

Η Σοφία Παπανδρέου, η αδερφη του πρώην Πρωθυπουργου, ειναι μια γυναίκα που τα τελευταία χρόνια φροντίζει η απουσία της απο τα κοινά να ειναι αισθητή. Δεν προκαλεί, δεν κάνει δηλώσεις, δεν εμφανίζεται δημόσια, διατηρεί χαμηλό προφίλ , ακομη και τα χρονια της παντοδυναμιας της οικογένειας , αποφεύγει χαρακτηρισμούς, σχολιασμούς και αναφορές που θα μπορούσαν δίκαια η άδικα να παρεξηγηθουν.

Ωστόσο, παρά ότι διατηρεί αυτή τη στάση εδώ και χρόνια, μπορω να πω απο την εποχή που ο Ανδρεας πέθανε το 1996 , εχει προκαλέσει αίσθηση και πολλές συζητήσεις γιατί αναγκάστηκε χθες να γράψει στο διαδικτυακό της λογαριασμό λίγα λόγια στήριξης προς τον Γιώργο Παπακωνσταντινου.

Υπήρχε φιλία μεταξύ του πρώην Τσάρου και της οικογένειας του τέως πρωθυπουργού; Ηταν ψηφοφόρος του η Σοφια Παπανδρεου στο υπόλοιπο αττικής; Εκτίμηση απλη στο πρόσωπο του τωρα που δέχεται επιθεσεις, μηπως γιατι υπήρξε βασικος συνεργατης του αδερφου της και τώρα την πνιγει το αισθημα δικαιοσυνης γιατι τον κατηγορουν για τη λιστα λαγκαρντ άδικα ; τι ήταν απ ολα αυτα;. Τι συνεβαλε και ξαφνικα η Σοφια αδερφη του πρωην πρωθυπουργού εκει που δεν την απασχολούσε τίποτα, ξαφνικά αιφνηδιαζοντας τους παντες , μιλησε, η εσπασε τη σιωπη της , οπως λεγεται και εγραψε στο FB υπερ του κ. Παπακωνσταντινου.

Μερικά πράγματα , πράγματι δεν εξηγούνται … Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,811 other followers

Powered by WordPress.com