1 σχόλιο

Η Δήλωση Παπούλια που συζητήθηκε

Παπούλιας ευχέςΝέα παρέμβαση για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής πραγματοποίησε σήμερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, στον απόηχο της συνάντησής του με εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας της χώρας στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία έγινε ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος.

«Η φοροδιαφυγή είναι ένα πρόβλημα που επανειλημμένα με έχει απασχολήσει, γι’ αυτό κι αν δεν αντεπεξέλθουμε θα μας δείχνουν με το δάχτυλο αυτοί που υποφέρουν», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Παπούλιας, μιλώντας σε δημοσιογράφους έπειτα από τη συνάντηση.

Πρόκειται για τη δεύτερη αναφορά του κ. Παπούλια στο ζήτημα της φοροδιαφυγής εντός των τελευταίων ημερών, καθώς οιάς, σημειώνοντας πως «η καταπολέμηση της μαζικής φοροδιαφυγής που αποτελεί μείζονα εθνική προτεραιότητα απαιτεί αμείλικτη, ευέλικτη και δίκαιη φορολογική νομοθεσία, που θα στηρίζεται σε διαφανείς και αποτελεσματικούς μηχανισμούς εφαρμογής.

«Η οικονομική ελίτ της χώρας δεν έχει απλώς την ηθική υποχρέωση να σηκώσει τα βάρη που της αναλογούν. Έχει την επιτακτική υποχρέωση, για να αποτραπούν οι επώδυνες επιπτώσεις για τα πλέον αδύναμα και φτωχότερα οικονομικά στρώματα», ανέφερε στο χθεσινό μήνυμά του ο κ. Παπούλιας».

About these ads

One comment on “Η Δήλωση Παπούλια που συζητήθηκε

  1. Reblogged this on ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ.

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,809 other followers

Powered by WordPress.com