Γράψτε ένα σχόλιο

Μάχη στο twitter ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

20130101-152059.jpg

Με μπλοκάρισμα στο λογαριασμό του στο Twitter απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Καρύδη.

Στο εξής ο Δημήτρης Καρύδης δεν θα μπορεί να σχολιάζει τα όσα γράφει στον λογαριασμό του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξαιτίας της κόντρας που ξέσπασε μεταξύ τους χθες με αφορμή τις αιχμές του τελευταίου κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαδημούλης έιχε γράψει: «Βενιζέλος: Δεν αξιοποίησε την λίστα, δεν μάζεψε ούτε ένα €, δεν ενημέρωσε καν για την ύπαρξη της τον διαδοχό του, αλλά την υπεξαίρεσε! Φταίει;» ενώ προχθές είχε σημειώσει: «Σχέδιο εξόντωσης Βενιζέλου με εκτελεστή τον εκλεκτό του Χρυσοχοιδη, Διώτη και… υπεύθυνο τον ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ. Αυτοπυροβολισμός!».

Ο Δημήτρης Καρύδης με τη σειρά του απάντησε: «Το είδαμε και αυτό.Ο Παπαδημούλης σε ρόλο Αρτέμη Μάτσα. Φυσικά και δεν έχει καμία σχέση ο Χρυσοχοϊδης με όλα αυτά. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως έχει. Ο αυτοπυροβολισμός λοιπόν είναι δικός τους με τα δήθεν 600 ονόματα και την εμμονή για στοχοποίηση Βενιζέλου που έπεσε ξανά στο κενό.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,829 other followers

Powered by WordPress.com