Γράψτε ένα σχόλιο

Οι σκληροί της ΝΔ, κατα του επιτίμου Μητσοτάκη

20130101-142514.jpg

Διαβάζουμε σε εφημερίδες ότι τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η χρηματοδότηση της Ελλάδας κρεμόταν σε μια κλωστή και τα πάντα βρίσκονταν σε ισορροπία τρόμου, ο Γιάννης Στουρνάρας είχε ένα… ενδιαφέρον τηλεφώνημα.

Τον πήρε λοιπόν τηλέφωνο ο Επίτιμος, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος του είπε πως γνωρίζει πάνω από 20 χρόνια τον Β. Σόιμπλε και θα μπορούσε να του πει πως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό για την Ελλάδα. Ήταν τότε που οι Γερμανοί δεν αποφάσιζαν τι πρέπει να κάνουν με την ελληνική οικονομία, αν θα πρέπει να δώσουν δηλαδή τη δόση ή όχι.

Όπως γράφει το ρεπορτάζ της ευφάνταστης αυτής ιστορίας, ο υπουργός Οικονομικών αν και ξαφνιάστηκε δεν είχε αντιρρήσεις για την πρωτοβουλία του Επίτιμου.

Λίγο αργότερα, όμως, πήρε τηλέφωνο τον Μητσοτάκη και του είπε ότι καλύτερα να μην κάνει το τηλεφώνημα στον Σόιμπλε γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Και το άρθρο καταλήγει ότι από το περιβάλλον του Επίτιμου υποστηρίζουν ότι η άρνηση Στουρνάρα προήλθε μετά από παρέμβαση του Μαξίμου, δηλαδή του Σαμαρά.

Ωραίες Χριστουγεννιάτικες ιστορίες για να περνά η ώρα και να επιβεβαιώνεται αυτό που λένε για τον κ. Μητσοτάκη. Ό,τι δηλαδή δεν ησυχάζει με τίποτε. Διότι ακόμη κι αν έκανε αυτό το τηλεφώνημα στον Στουρνάρα τι ήθελε άραγε να μας πει; Πως ενδιαφέρεται πάντα για τη χώρα, κι αυτός ο Σωτήρας θα έλεγε δύο κουβέντες στον Σόιμπλε και η Γερμανία θα άλλαζε γνώμη.

Κι εμείς οι Έλληνες θα στήναμε έναν ανδριάντα στο μεγάλο ευεργέτη Μητοτσάκη για το θεάρεστο έργο που επιτέλεσε για την πατρίδα. Διότι, στο τέλος της ζωής του ο Επίτιμος ενδιαφέρεται και για την υστεροφημία του. Άλλωστε, τα στερνά τιμούν τα πρώτα, κι όσο για… πρώτα ο Μητσοτάκης, στο μακρύ βίο του, δεν έχει να επιδείξει και πολλά καλά.

Από την άλλη, η παρέμβαση προς τη Γερμανία θα μπορούσε να γίνει καθώς η Αγία Οικογένεια έχει παράδοση στα γερμανικά… προϊόντα. Και ειδικά της Siemens.

Βεβαίως, επειδή τελευταίο βγαίνει το χούι, έριξε και τη μπηχτή του για τον Σαμαρά. Αυτός ο κακός Σαμαράς παρενέβη ώστε να μην επιτελέσει ο Επίτιμος το θεάρεστο έργο του. Ο κακός Σαμαράς που δεν ήθελε να πειστεί ο Σόιμπλε για τα δίκαια της Ελλάδας από τον πρώην πρωθυπουργό.

Καλά λένε ότι την περίοδο των Χριστουγέννων βγαίνουν όλα τα περίεργα πλασματάκια που τα γνωρίζουμε όλοι και ως καλικαντζαράκια

Anti news

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,810 other followers

Powered by WordPress.com