Γράψτε ένα σχόλιο

(Παρασκήνιο) Πως οργανώνει την άμυνα του ο πρώην τσάρος τι λέει σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ

20130102-122317.jpg

Ο πρώην υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, όλες αυτές τις ημέρες που βρισκόταν στην Ολλανδία και οργάνωνε την άμυνα του, δέχθηκε ορισμένα τηλεφωνήματα απο στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Και μάλιστα όχι απο εκείνους που θεωρητικά ήταν φίλοι του το προηγούμενο διάστημα. Μερικοί με τους οποίους μίλησε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ αποκόμισαν την εντύπωση ότι ο πρώην τσάρος ή παίζει καλο θέατρο και όντως με μεγάλη πειστικότητα υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα για το σκάνδαλο, ή όντως οπως λέει του την έχουν στήσει για να τον ενοχοποίησουν.

Στις τηλεφωνικές επαφές που είχε με ορισμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τους έλεγε ότι δεν ειναι ανόητος να έκανε κάτι τέτοιο. Να εξαφανίζεται δηλαδή απο τη λιστα συγγενικά του ονόματα.

Το έλεγε με τόση μεγάλη ένταση και με κατηγορηματικό τροπο που δεν άφηνε στους συνομιλητές του πολλα περιθώρια. Σε σημείο μάλιστα να αμφισβητούν την αντίθετη εξέλιξη.

Ο ίδιος λέει, ότι το stick με τα ονοματα καταθετων πέρασε απο πολλα χέρια και δεν αποκλείεται κάποιος να το αλλοίωσε προκειμένου να κατασκευάσει την ενοχή του.

Βέβαια οι συνομιλητές του έχουν την εντυπωση πως με βάση τις εξελίξεις θα είναι πολύ δύσκολο να αποδειχθεί ότι δεν εχει εμπλακεί. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, κανείς δεν πιστεύει το αντίθετο καθώς οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αλλοίωσε τη λιστα και το αποτέλεσμα θα ειναι αρνητικό για τον πρώην υπουργό.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,829 other followers

Powered by WordPress.com