Γράψτε ένα σχόλιο

Αρθρο Γ. Πεταλωτή : ο καλός και ο κακός ΣΥΡΙΖΑ

20130103-224838.jpg

Ο Πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ. Πεταλωτης, με άρθρο του επικρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ. Απο τη μια οπως λεει, οι δηλώσεις Σκουρλετη , και απο την άλλη οι αβρότητες Τσίπρα και Αβραμοπουλου με φόντο την Αργεντινή και τη Βραζιλία , οι πολίτες διαλέγουν και παίρνουν.

Διαβάστε το άρθρο του Γιώργου Πεταλωτή:

Ο Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει προ πολλού εξετάσεις υπευθυνότητας, συγκρότησης πολιτικής προσωπικότητας και σοβαρότητας, σεβασμού στη νοημοσύνη των συνομιλητών του και τα επανειλημμένα δείγματα συμπεριφοράς του αποδεικνύουν ότι έχει αποτύχει οικτρά.

Όταν όμως οι “επαναστατικές συνιστώσες” διαλύθηκαν για να ενσωματωθούν σε ένα ενιαίο κόμμα που θα πάρει σε περίπτωση πρωτιάς στις εκλογές και το “επαναστατικό” μπόνους των 50 εδρών, αλλά και γιατί δεν αρμόζει σε ένα κόμμα στον προθάλαμο της εξουσίας να έχει εμφανή “εξωκοινοβουλευτικά αριστερίστικα” παρακλάδια με ανάλογους συνειρμούς, κάποιος θα έπρεπε να αναλάβει και το ρόλο του κατευνασμού τους όταν χρειάζεται.

Με τον πιο επίσημο τρόπο λοιπόν ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούσε σήμερα δημοσίως ότι οι αντιασφυξιογόνες μάσκες και τα εκατοντάδες μπουκάλια (βλ μολότωφ) της ΑΣΟΕΕ, αποτελούν μέρος του οικιακού μας εξοπλισμού, που για τους “προοδευτικούς” σαν τον ίδιο είναι και αντικείμενα ανακύκλωσης , άρα κακώς η Αστυνομία παρενέβη και κατέλυσε το άσυλο, όπως άλλωστε και στον σκουπιδότοπο του ΑΠΘ.

Την ίδια ώρα βεβαίως ο Τσίπρας που επέστρεψε από την 12ήμερη περιοδεία στις χώρες πρότυπά του, επισκεπτόταν γεμάτος με χαμόγελα τον κ. Αβραμόπουλο, για να τον ενημερώσει θεσμικά για το ταξίδι του στη Λατινική Αμερική και να τον ευχαριστήσει για τη συνεισφορά του ΥΠΕΞ στην πετυχημένη αυτή περιοδεία.

Και γέμισε το ΥΠΕΞ χαμόγελα και συζητήσεις ουσίας….
Είμαι σίγουρoς βέβαια ότι η παρουσία του ΥΠΕΞ στα πραγματικά ζητήματα εξωτερικής πολιτικής έχει καλύτερα αποτελέσματα από το ταξίδι αυτό. Γιατί εκεί οι συνέπειες δεν θα είναι για γέλια όπως στην περίπτωση αυτή, αλλά για κλάματα.

Ο καλός και ο κακός ΣΥΡΙΖΑ, διαλέγετε και παίρνετε.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,829 other followers

Powered by WordPress.com