2 σχόλια

Πέθανε ο ένας απο τους δίδυμους του ΠΑΣΟΚ

20130103-121332.jpg

Πέθανε η ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Δυο πολύ γνωστές φιγούρες του ΠΑΣΟΚ οι γνωστοί δίδυμοι τα δυο αδέρφια ο Κώστας και ο Θοδωρος που απο μικροί εντάχθηκαν στο ΠΑΣΟΚ ερχόμενοι στην Αθήνα απο την Αρτα, χώρισαν χθες το βράδυ. Ο ένας αδερφός, ο Κώστας ύστερα απο ξαφνικό έμφραγμα που υπέστη , έχασε τη ζωή του στα καλά καθούμενα.

Οσοι τους γνωρίζαν, μόνο καλα λόγια είχαν να πούνε για τα δυο αδέρφια όλα αυτα τα χρονια. Πάντα λιγομίλητοι, εργατικοί, συνεχώς με το χαμόγελο. Ο Κώστας που έφυγε ξαφνικά δίχως να τον προλάβουν ήταν σε ηλικία όχι πάνω απο 61 ετών.
Η κηδεία θα γίνει αύριο στην Αρτα.
Τα δυο αδέρφια τα γνώριζαν οι πάντες στο ΠΑΣΟΚ. Ακόμη και οι πρωθυπουργοί. Ο Ανδρεας, ο Σημιτης και ο Γιώργος, μιλούσαν μαζί τους. Υπουργοί, στελέχη, οι πάντες. Βοηθούσαν απο τις κινητοποιήσεις μέχρι τα φώτοτυπικα μηχανήματα. Ετρεχαν παντού, οπου τους καλουσαν , οχι δεν ελεγαν ποτε. Τωρα , τα αδέρφια χώρισαν και έμεινε πίσω μόνο ο ένας . Θοδωρε , υπομονη.

About these ads

2 comments on “Πέθανε ο ένας απο τους δίδυμους του ΠΑΣΟΚ

  1. Reblogged this on ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ.

  2. Δυό λόγια μόνο, για όσους ίσως αρχίσουν τα γνωστά σχόλια της μόδας, ξεχνώντας ότι κάποτε και οι ίδιοι πιθανότατα ψήφισαν ΠΑΣΟΚ. Ο Κώστας και οι Θόδωρος, είχαν σπίτι τους για χρόνια μια αποθήκη στην οδό Ανδρέα Μεταξά στα Εξάρχεια. Εκεί έτρωγαν, εκεί, πάνω σε αφίσες, κοιμούνταν. Δίπλα στο τηλέφωνο, έτοιμοι να τρέξουν από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη. Και δεν το εξαργύρωσαν. Ο,τι πιό αγνό, πιό καθαρό, πιό ειλικρινές είχε το ΠΑΣΟΚ…

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,837 other followers

Powered by WordPress.com