Γράψτε ένα σχόλιο

Εναντίον ΓΑΠ οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ στη βουλή

Benizelos maxeriΤο φλουρί στο ΠΑΣΟΚ κάθε χρόνο ήταν τάμα: θα έπεφτε πάντα στον πρόεδρο του κόμματος. Αυτό επί εποχής Ανδρέα. Κάθε χρονιά οι πίτες που έκοβε το ΠΑΣΟΚ για το νέο έτος ενώπιον των εργαζομένων του, πάντα φρόντιζαν οι ειδικοί να πέφτει στον πρόεδρο. 

Τα χρόνια πέρασαν, τα ήθη και οι παραδόσεις άλλαξαν.  Ωστόσο στην εποχή του Σημίτη την πρώτη τετραετία κρατήθηκε για λίγο η παράδοση με το φλουρί της πίτας να πέφτει στον αρχηγό. Πόσες πίτες δεν είχε παραγγείλει ο Μαρίνος , ο γνωστός καφετζής του παλαιού κτιρίου στην οδό Χαριλάου  Τρικούπη, μέχρι να πέσει τυχαία… το φλουρί στον αρχηγό και να πάει καλά η χρονιά του.  Τα χρόνια που πέρασαν έκαναν την παράδοση να ξεφτίσει. Ο αρχηγός μετά τον Σημίτη ούτε που έδινε σημασία σε κάτι τέτοια. ο Γιώργος Παπανδρέου έδινε τόπο στα νιάτα.  Στους εργαζόμενους του ΠΑΣΟΚ που σιγά, σιγά και αυτοί με τη σειρά τους, άρχιζαν να κερδίζουν το φλουρί κάθε νέο χρόνο.

Σήμερα που το ΠΑΣΟΚ έκοψε την πίτα του, και ο κ. Βενιζέλος να κραδαίνει το μαχαίρι (προφανώς όπως είπε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ)  το φλουρί έπεσε στο Θωμά. Εργαζόμενο στο ΠΑΣΟΚ στην Κ.Ο στη βουλή.  Ωστόσο όμως, οι εργαζόμενοι χάρες δεν κάνουν. Το τι σέρνουν στον Παπανδρέου δεν λέγεται. Όχι για το φλουρί που άρχισε επί ημερών του να τους αφήνει, στην πίτα απείραχτο , ούτε φυσικά για την πάγια αντιμετώπισή του προς τους ίδιους , πάντα με το χαμόγελο. Αλλά για την πολιτική του. Για το ΔΝΤ, το μνημόνιο κλπ. Και όταν λέμε για φραστικές επιθέσεις, τύφλα να έχουν οι χειρότεροι πολιτικοί εχθροί του. Ντόπιοι και ξένοι!!!

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,876 other followers

Powered by WordPress.com