Γράψτε ένα σχόλιο

Η Μαργαρίτα περνά στην αντεπίθεση

20130110-170137.jpg
:

Η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου περνά στην αντεπίθεση, προκειμένου να λογοδοτήσουν όσοι την ενέπλεξαν με αθλιότητες, φήμες και κουτσομπολιά στη λίστα Λαγκάρντ.

Ζήτησε μέσω δικηγόρου της από τους κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη, αντίγραφα καταθέσεων των στελεχών του ΣΔΟΕ που αναφέρονται στην ίδια και ελήφθησαν από τους Οικονομικούς Εισαγγελείς στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τη λίστα Λαγκάρντ.

Η κα Παπανδρέου ζητά αντίγραφα καταθέσεων, προκειμένου να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή της από τον εξοντωτικό διασυρμό και την καταρράκωση που υπέστη και υφίσταται καθημερινά από τις ασύστατες, ελεεινές, διαχεόμενες και αναπαραγόμενες συκοφαντικές διαδόσεις περί εμπλοκής της στην εν λόγω λίστα και μάλιστα, ως δήθεν δικαιούχου του απίστευτου χρηματικού ποσού των 550 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η παράδοση αντιγράφων των καταθέσεων είναι αναγκαία για να καταστεί σαφές ποιοι την έχουν συκοφαντήσει και προκειμένου να μην στραφεί συλλήβδην εναντίον δικαίων και αδίκων για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειάς, της τιμής και της υπόληψής της, που αναίτια έχουν δεχθεί καίριο πλήγμα.

Η κα Παπανδρέου επικαλείται το άρθρο 31 του ΚΠΔ και το νόμιμο δικαίωμά της να της χορηγηθούν αντίγραφα των καταθέσεων και όποιο άλλο στοιχείο την αφορά, προκειμένου να προστατεύσει την προσωπικότητά της από τη δημόσια απαξίωση και καταρράκωση. Δικαίωμα κατοχυρωμένο και από το Σύνταγμα και από διεθνείς συμβάσεις.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,885 other followers

Powered by WordPress.com