Γράψτε ένα σχόλιο

Ο Βενιζέλος νιώθει ικανοποιημένος απο τις εξελίξεις και ανοίγει μέτωπο κατα ΣΥΡΙΖΑ

20130112-160425.jpg

Ικανοποιημένος από τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Λαγκάρντ δηλώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος θεωρεί πως πλέον επιβεβαιώνονται προφανή πράγματα.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκφράζει το ερώτημα τί παραπάνω θα μπορούσε να κάνει και εκτιμά πως το κόμμα του θα βγει πιο ισχυρό και πιο ωφελημένο από τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει.

«Είναι πολύ σημαντικό το ΠΑΣΟΚ να είναι εμπροσθοφυλακή στην αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει χαρακτηριστικά επισημαίνοντας πως «με τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ένα καθαρό απόλυτο μέτωπο, είναι ασύμπτωτες οι πολιτικές μας». Μάλιστα χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ «εκφραστή της οπισθοδρόμησης και του συντηρητισμού».

Όσον αφορά την κοινή πρόταση ΑΝ.ΕΛ-ΧΑ ο κ. Βενιζέλος εκτιμά πως πρόκειται για «δημοκρατικά αυτοκτονικές επιλογές αυτών που συνεργάζονται».

Αναφερόμενος στο συνέδριο του κόμματος ο κ. Βενιζέλος, τόνισε, πως δεν θα ασχοληθεί με την εσωστρέφεια αλλά με τα μεγάλα θέματα της χώρας στέλνοντας το μήνυμα πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τη νεκρανάσταση ενός παλιού ΠΑΣΟΚ.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,879 other followers

Powered by WordPress.com