Γράψτε ένα σχόλιο

Ο Σαμαράς εξαπολύει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ : Είναι κόμμα διαμαρτυρίας

20130112-202344.jpg

“Είμαστε ανοιχτοί σε όσους θέλουν μεταρρυθμίσεις”. Με αυτή τη φράση ο Πρωθυπουργός απευθύνει προσκλητήριο σε ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις και προσώπα, που θέλουν να προχωρήσει η μεταρρυθμιστική προσπάθεια της Ελλάδας.

Με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, κρατά χαμηλούς τόνους προειδοποιώντας ότι τα δύσκολα είναι μπροστά, ξεκαθαρίζει όμως ότι «γλιτώσαμε τη δραχμοφοβία». Ο κ. Σαμαράς κρούει τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας πως δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία χαλάρωση της προσπάθειας, καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος «να ξανακυλήσουμε».
Ο Αντώνης Σαμαράς εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτηρίζει “περιθωριακό κόμμα διαμαρτυρίας”. Μάλιστα, κλιμακώνει την κόντρα για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην επέμβαση της Βίλας Αμαλίας. “Τι είδους κοινωνικοί χώροι είναι οι γιάφκες κουκουλοφόρων; Θέλουμε απέναντί μας κόμματα που αναλαμβάνουν ευθύνες, όχι κόμματα με ακραίες συμπεριφορές” σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνει ότι προτεραιότητά του είναι η διόρθωση των αδικιών, κάτι που θα γίνει μόλις αρχίσει η κυβέρνηση να ξεπερνά τους στόχους της και ότι πλέον υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ. Παράλληλα, βάζει τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών χαρακτηρίζοντας την κυβέρνησης μακράς πνοής με ορίζοντα τετραετίας, αλλά και ανασχηματισμού, επισημαίνοντας ότι “αυτά τα δύο παραλύουν τη διακυβέρνηση”. Αναφερόμενος στη λίστα Λαγκάρντ δεσμεύεται ότι κανείς ένοχος δεν θα γλιτώσει και υπογραμμίζει ότι το κύριο μέτωπο της κυβέρνησης είναι κατά της διαφθοράς. Ταυτόχρονα, παρέχει σαφή στήριξη στον Ευάγγελο Βενιζέλο, επισημαίνοντας ότι “χωρίς στοιχεία δεν κατηγορούμε κανέναν και με το να ρίχνουμε λάσπαη στον ανεμιστήρα είναι ο καλύτερος τρόπος για να γλιτώσουν οι αληθινοί ένοχοι”.

Πηγή : το ΒΗΜΑ

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,879 other followers

Powered by WordPress.com