Γράψτε ένα σχόλιο

Φ. Κουβέλης : υπάρχουν πολιτικές ευθύνες στον κ. Βενιζέλο

20130113-092503.jpg

Η τροπή που πήρε η υπόθεση με το στικ των μεγαλοκαταθετών φέρνει πιο γρήγορα πολιτικές εξελίξεις με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς πλέον να λαμβάνουν αποστάσεις ο ένας απο τον άλλον έτσι ώστε να μην χρεωθεί ο κάθε ένας ξεχωριστά τις αποφάσεις του αλλού.

Έτσι λοιπόν ο Φώτης Κουβέλης, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο , σύστασης και εξεταστικής επιτροπής εκτός από την προκαταρκτική για τους χειρισμούς στη λίστα Λαγκάρντ.

Μιλώντας στην Καθημερινή της Κυριακής επισημαίνει ότι θα πρέπει να διερευνηθούν όλες οι πτυχές του ζητήματος τονίζοντας χαρακτηριστικά: «μην εκπλαγείτε αν έχουμε εκπλήξεις».

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς αναγνωρίζει επίσης τις αντικειμενικές πολιτικές ευθύνες του Ευάγγελου Βενιζέλου εκτός του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Στην άποψη της εξεταστικής φαίνεται ότι εισχωρούν και στελέχη απο την πλευρά του ΠΑΣΟΚ και ειναι αξιοσημείωτο πως με αυτόν τον τροπο, θέλουν να καταδείξουν ευθύνες στον αρχηγό τους. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάτι τέτοιο να αποφασιστεί πριν απο την Πέμπτη που ειναι η κρίσιμη ψηφοφορία για τη σύσταση της προκαταρκτικής επιτροπής.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,886 other followers

Powered by WordPress.com