Στους τρόπους για την πάταξη της φοροδιαφυγής και τη σχέση του με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε στην εκπομπή της Έλλης Στάη, «NETWEEK», πως οι πάταξη της φοροδιαφυγής απαιτεί ελέγχους, διασταυρώσεις και ποινές.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Οι ποινές για τη φοροδιαφυγή δεν πρέπει να έχουν αναστολή, διαφορετικά δεν θα παταχθεί.»
Επίσης ο κ. Στουρνάρας αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως: «Υπάρχει χημεία με τον κ. Σαμαρά. Παλαιότερα είχαμε «ανταλλάξει πυρά», αλλά είμαστε στο ίδιο μετερίζι»
Όσο για τη πιθανότητα να εμπλακεί με την πολιτική, δήλωσε πως δεν αποκλείει τίποτα, αλλά είναι πολύ μακρινό ακόμα. Επίσης ο ίδιος δήλωσε πως ανήκει στην κεντροαριστερά.
Πηγή: enikos
Reblogged this on Oxtapus *beta.