Γράψτε ένα σχόλιο

Ακόμη και να αποχωρήσουν σκέπτονται στο ΠΑΣΟΚ μετα την πρώτη ψηφοφορία στη βουλή

20130116-164407.jpg

Εντονες ειναι οι διεργασίες τις τελευταίες ώρες μεταξυ των τριων κομμάτων της συγκυβέρνησης ενόψει της αυριανής κρίσιμης ψηφοφορίας για την υπόθεση της περιβοητης λίστας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ΠΑΣΟΚ συζητούν ακόμη και το ενδεχόμενο μετα την πρωτη ψηφοφορία -θα προτείνουν τρεις , η μια πίσω απο την άλλη, να αποχωρήσουν ώστε να μείνουν στην αίθουσα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ανεξάρτητοι έλληνες, και χρυση αυγη, και στην ουσία να έχουν αυτα την ευθύνη για το τι μπορεί να ακολουθήσει.

Στην Ιπποκρατους θέλουν να διαφυλάξουν αφ ενός τη μυστικότητα της ψήφου, με την πρόταση τους για τρεις ψηφοφορίες, αλλα και στο να μην διακιδυνεύσει ενα πιθανο αρνητικό αποτέλεσμα απο την κάλπη.

Ο κ. Βενιζέλος συζήτησε όλες τις εξελίξεις επι του θέματος με τους κύριους Γρηγορακο και Γιάννη Μανιατη ενώ παραμένει ανοικτό το θέμα της αποχώρησης των πρασινων βουλευτων που αν γίνει κάτι τέτοιο σε συνεννόηση με τα δυο αλλα κόμματα της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΔΗΜΑΡ , τότε επι του αποτελέσματος κανείς στην ουσία δεν θα ξέρει το θα εχει ψηφίσει και τι .

Μέλημα του ΠΑΣΟΚ να διασφαλίστει ότι δεν θα υπάρξουν διαρροές, όχι μονο στο πρόσωπο του κ. Βενιζέλου , αλλα και στο θέμα της παραπομπής η μη του κ. Παπανδρέου, καθώς όλοι ομολογούν και παραδέχονται ότι κάτι τέτοιο θα άνοιγε τον εσωκομματικά ασκό του Αιόλου που κανείς αυτή την ώρα στην Ιπποκρατους δεν θέλει.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,922 other followers

Powered by WordPress.com