Γράψτε ένα σχόλιο

Γ. Πεταλωτής: Μην θολώνουμε τα γεγονότα

20130121-235237.jpg

Αρθρο του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Πεταλωτή

Να σταματήσουμε να θολώνουμε τα γεγονότα αντί να εξηγήσουμε στην κοινωνία την αναγκαιότητα της προσφυγής μας στον τριμερή μηχανισμό στήριξης, που με μεγάλο αγώνα της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε, όταν η συντηρητική Ευρώπη της Μέρκελ και του Σαρκοζί δεν δεχόταν την ευρωπαϊκή διάσταση της κρίσης και ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία της Ελλάδας.

Όταν η χώρα κατέρρεε μετά τον εκτροχιασμό του χρέους στην διετία 2007-2009 Καραμανλή, παραδομένη σε δομές , πελατειακές αντιλήψεις και διαφθορά δεκαετιών.

Όταν ο κ. Σαμαράς παρουσίαζε τις μαγικές συνταγές των Ζαππείων, προτού παρουσιαστεί ως ο πιο συνεπής εφαρμοστής των μνημονίων σήμερα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την χρυσή αυγή καπηλευόταν την αγανάκτηση της κοινωνίας στις πλατείες.

Όταν το ΠΑΣΟΚ δεν λιποτακτούσε, αλλά αναλάμβανε όλο το δυσβάσταχτο πολιτικό κόστος, για να μην καταρρεύσει η χώρα .

Δυστυχώς, σήμερα απαξιώνουμε τις προσπάθειες μιας ολόκληρης κοινοβουλευτικής ομάδας απέναντι στους πάντες, προβάλουμε σήμερα τις όποιες τότε προσωπικές μας σκέψεις, αμφιβολίες, αντιρρήσεις, πιστεύοντας ανώδυνα, ότι η ανοχή της κοινωνίας είναι τεράστια.

Αφήνοντας τον κ. Σαμαρά να κερδίζει το κομμάτι της σοβαρότητας, πατώντας στον αγώνα της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ την οποία τότε με μένος πολεμούσε και τον ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλύπτει τώρα την αναδιαπραγμάτευση, ξεχνώντας την κατάργηση του μνημονίου, να κάνει ταξιδάκια αναψυχής και φαιδρότητας επιδιώκοντας συναντήσεις με πολιτικούς που μέχρι χθες έβριζε, μήπως μας πείσει ότι σοβαρεύτηκε.

Απέναντι σε αυτά, ας δώσουμε ευθείες απαντήσεις και εξηγήσεις στον κόσμο για το τι κάναμε και κυρίως τι θα κάνουμε, γιατί αλλιώς ξεπλένουμε όλους και όλα τα παραπάνω.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,966 other followers

Powered by WordPress.com