Γράψτε ένα σχόλιο

Κινήσεις για την κεντροαριστερά

20130121-093515.jpg

Και μαζί και μόνοι συνεχίζουν τις εκδηλώσεις τους ανά την Ελλάδα. Ο λόγος για τις διάφορες κινήσεις πολιτών εντός του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς, που ναι μεν οργανώνουν διάφορες δραστηριότητες ξεχωριστά, αλλά διατηρούν και τις μεταξύ τους γέφυρες.

Οι εξελίξεις φαίνεται ότι είναι μπροστά – αυτό πρέπει να σκέφτονται και στη «Δυναμική Ελλάδα» του Ηλία Μόσιαλου, που την προηγούμενη εβδομάδα «γέμισε» αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου στο Ηράκλειο της Κρήτης και προχθές το Σάββατο «χτύπησε» στην Αθήνα.
…για την Κεντροαριστερά
Το ενδιαφέρον είναι -όπως μαθαίνουμε- ότι ήταν παρόντες από τη ΔΗΜΑΡ το στέλεχος Σταύρος Λειβαδάς, ο ευρωβουλευτής Θ. Σκυλακάκης (έχει προσχωρήσει στη «Δράση») και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν διευθυντής της Κίνησης Λοβέρδου, Δ. Τσιρώνης. Εξίσου ενδιαφέρον είναι ότι, αν και δεν παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ (και στενός συνεργάτης του Ευ. Βενιζέλου) Χρ. Δερβένης, αυτό συνέβη για απρόοπτο προσωπικό πρόβλημα. Ετσι τουλάχιστον έλεγαν οι της «Δυναμικής Ελλάδας», που χθες είχε αντίστοιχη εκδήλωση στα Γιάννενα.

Ethnos

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,966 other followers

Powered by WordPress.com