Γράψτε ένα σχόλιο

Το ΠΑΣΟΚ για την αναστολή κινητοποιήσεων των ΜΜΜ

20130128-172156.jpg

Το ΠΑΣΟΚ χαιρετίζει την στάση των εργαζομένων τεχνικών (ΟΑΣΑ-ΟΣΥ), καθώς και των εργαζόμενων στα τρόλεϊ, τον ΟΣΕ και τον προαστιακό σιδηρόδρομο, οι οποίοι με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης για διάλογο και ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους μετά από αποφάσεις των σωματείων τους και των συνδικαλιστικών ηγεσιών τους.

Οι εργαζόμενοι απέδειξαν ότι μπορούν να υπερασπίζονται τα εργασιακά και μισθολογικά δικαιώματα τους, χωρίς να έρχονται σε αντίθεση με το κοινό αίσθημα και τα συμφέροντα της κοινωνίας.
Το ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι με την υπεύθυνη και συνετή στάση των εργαζομένων ανοίγει ένα παράθυρο διάλογου με την κυβέρνηση προκειμένου μετά από συνεννόηση και κοινωνική συναίνεση να αρθούν οι όποιες αδικίες από την εφαρμογή διατάξεων του ενιαίου μισθολογίου, χωρίς να θίγονται οι δημοσιονομικοί στόχοι, όπως ακριβώς προβλέπει και η πρόταση νόμου που καταθέσαμε.
Η σημερινή στάση της πλειοψηφίας των εργαζομένων στα ΜΜΜ ας αποτελέσει παράδειγμα προς όλους προκειμένου να αποφεύγονται αδιέξοδα που οδηγούν σε εντάσεις και αντιπαραθέσεις που τελικώς βλάπτουν τα συμφέροντα των εργαζομένων και της κοινωνίας.
Σε αυτή την δύσκολη ώρα για την χώρα, ο διάλογος και η προσπάθεια για την αναζήτηση λύσεων κοινά αποδεκτών που δεν θίγουν τον εθνικό στόχο αποτελούν την καλύτερη διέξοδο.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,993 other followers

Powered by WordPress.com