Γράψτε ένα σχόλιο

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος για τα νέα κόμματα

20130129-113758.jpg

Ισως ο πρώην υπουργός κ. Αλέκος Παπαδόπουλος να προσδιόρισε καλύτερα απ΄όλους το αποτέλεσμα των προσπαθειών που (εξακολουθούν) να καταβάλλονται για την ίδρυση νέων κομματικών σχηματισμών:
«Το νέο θα προέλθει από τα παλαιό απηλλαγμένο τούτου», είπε ο κ. Παπαδόπουλος χρησιμοποιώντας την ίδια φράση που είχε χρησιμοποιήσει ο μέγας θεολόγος και πατήρ της Εκκλησίας Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής.

Τώρα θα πείτε ο κ. Αλέκος Παπαδόπουλος μετέχει σε διαβουλεύσεις ή συζητήσεις για την ίδρυση νέων κομματικών σχηματισμών; Όχι βεβαίως. Απλώς βρέθηκε Κυριακή μεσημέρι σε καφετέρια επί της οδού Κηφισίας, όπου εκεί συγκεντρώνονται κάθε Κυριακή οι γιατροί προσκείμενοι στον κ. Ευ. Βενιζέλο, πρωτοστατούντος του κ. Ι. Δατσέρη, στενού συνεργάτη του Προέδρου του ΠαΣοΚ. Την περασμένη Κυριακή οι γιατροί έκοψαν και την πίτα τους και έκαναν μάλιστα και παρουσίαση του βιβλίου του Ελβετού φιλόσοφου Ζαν Ζακ Ρουσό, οι πολιτικές ιδέες του οποίου επηρέασαν τη γαλλική επανάσταση, την ανάπτυξη της κομμουνιστικής και σοσιαλιστικής θεωρίας, αλλά και του εθνικισμού.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε δυο λόγια για το βιβλίο και αναφέρθηκε μάλιστα αλληγορικά και στους… άθλους του Ηρακλή, λέγοντας ότι για να γίνει κάτι σ΄αυτόν τον τόπο πρέπει να κάνουμε τους άθλους του Ηρακλή ξεκινώντας από τον άθλο του καθαρισμού της κόπρου του Αυγείου. Έκληξη στην πασοκογενή αυτή μάζωξη ήταν η παρουσία της βουλευτίνας της ΔΗΜΑΡ κυρίας Κατερίνας Μάρκου, η οποία να σημειώσω δεν χάνει εκδήλωση πασόκων.

Πηγη: Βηματοδοτης

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,006 other followers

Powered by WordPress.com