Γράψτε ένα σχόλιο

Ναι στο διάλογο αλλα με ανοικτούς δρόμους λέει η κυβέρνηση

20130201-143033.jpg

Θετική στο διάλογο με τους αγρότες που έχουν προχωρήσει σε κινητοποιήσεις εμφανίζεται η κυβέρνηση αλλά με τους δρόμους ανοικτούς.

Η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου από όλη την χώρα, ωστόσο όπως ξεκαθαρίζει κυβερνητική πηγή στο newpost διάλογος μπορεί να γίνει «όταν δεν είναι σε ομηρία η κοινωνία».

Μάλιστα στις δύο το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό με τον Αθανάσιο Τσαυτάρη και τον Μάξιμο Χαρακόπουλου.

Όπως τόνιζαν κυβερνητικές πηγές, όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι τα δημοσιονομικά της χώρας είναι αρκετά περιορισμένα και δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα ή να υπάρξουν εξαιρέσεις για κάποιες κοινωνικές ομάδες.

Ωστόσο, το Μέγαρο Μαξίμου εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνουν στο μέτρο που επιτρέπεται, κάποιες στοχευμένες παρεμβάσεις, όπως π.χ στο θέμα των δανείων, ώστε να στηριχθούν οι μικροί καλλιεργητές και οι αγρότες που αντιμετωπίζουν σήμερα τα μεγαλύτερα προβλήματα.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,021 other followers

Powered by WordPress.com