Γράψτε ένα σχόλιο

Η Νατάσα Καραμανλή δίνει συμβουλές μέσω FB για το καρκίνο του μαστού

20130202-235905.jpg

Υπήρξε μια από τις πιο αγαπητές συζύγους πολιτικών, και μάλιστα πρώην πρωθυπουργού, με τη δημοφιλία της να μετράται από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, και να εκτιμάται ότι προσθέτει περαιτέρω πόντους στο προφίλ του συζύγου της, επί σειρά πολλών ετών.

Εξαιρετικά απλός άνθρωπος, η Νατάσα Παζαϊτη-Καραμανλή, είναι ακόμη και σήμερα “η Νατάσα”, για όσους τη γνωρίζουν από κοντά, αλλά και για όσους έχει τύχη να τη συναντήσουν σε κάποιο νοσοκομείο, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησής της.

Η Ιατρική άλλωστε “έκλεψε” τη γυναίκα που με τη σειρά της έκλεψε πριν από χρόνια την καρδιά του Κώστα Καραμανλή, και σήμερα εργάζεται σε ερευνητικό κέντρο στο Χαλάνδρι, το οποίο ειδικεύεται στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, τομέα με τον οποίο έχει ασχοληθεί και η ίδια επί πολλά χρόνια.

Όπως λοιπόν αποκαλύπτει η “Real News”, η Νατάσα Καραμανλή χρησιμοποιεί το πατρικό επώνυμό της, και μέσω λογαριασμού στο Facebook, δίνει συμβουλές σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ή που επιθυμούν να μάθαινουν περισσότερα για την πρόληψη και τη θεραπεία μιας ασθένειας-μάστιγας.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι από τους χρήστες του διαδικτύου που επικοινωνούν μαζί της, μιλούν στη Νατάσα Καραμανλή στον ενικό, και με τα σχόλια που καταθέτουν στη συγκεκριμένη σελίδα του Facebook, δείχνουν ότι την αισθάνονται “δικό τους άνθρωπο”.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,017 other followers

Powered by WordPress.com