1 σχόλιο

Γιάφκα ΠΑΣΟΚ με 25 στελέχη και βουλευτές κείμενο μανιφέστο για κεντροαριστερή πολιτική

20130207-213931.jpg

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ που κινουνται στον ίδιο ιδεολογικό χώρο, της κεντροαριστεράς, και δεν υιοθετούν απόψεις της ηγεσίας τους, αυτή την ώρα βρίσκονται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και συζητούν για το ΠΑΣΟΚ και το συνέδριο του .
Μεταξύ αυτών ειναι ο Θανος Μωρα¨ιτης, Μανολης Οθωνας, Φίλιππος Σαχινίδης , Θεοδωρα Τσαγκρη, στελέχη απο την περιφέρεια οπως ο κύριοι Σταύρος Αρναουτακης και Απόστολος Κατσιφαρας, ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκρατης Ξυνίδης, και αλλα περίπου 20 στελέχη. Απο τη γιάφκα … Απουσιάζει ο οργανωτής της, Γιάννης Δριβελεγκας που έσπασε το χέρι του και έκανε εξετάσεις, αλλα λαιμό Γιώργος Πεταλωτης που ενώ ερχόταν στην Αθήνα απο την Κομοτηνή, έξω απο τη Θεσσαλονίκη ειχε ενα σοβαρό τροχαίο και επέστρεψε πίσω στην πόλη του.

Την ίδια ώρα αλλα στελέχη της βορείου Ελλάδας ετοιμάζονται να εκδώσουν αύριο ενα κείμενο θέσεων πάνω στο οποίο θα λένε που θα πρέπει να κινείται το ΠΑΣΟΚ κατα τη γνώμη τους. Σαφώς οπως θα περιγράφουν στον κεντροαριστερό χώρο, κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι απέναντι απο τον ΣΥΡΙΖΑ …

About these ads

One comment on “Γιάφκα ΠΑΣΟΚ με 25 στελέχη και βουλευτές κείμενο μανιφέστο για κεντροαριστερή πολιτική

  1. ΡΕ ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΤΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,041 other followers

Powered by WordPress.com