Γράψτε ένα σχόλιο

Στον εισαγγελέα Πεπόνη οι διευθυντές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ

20130210-164525.jpg

Στις 18 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστούν ενώπιον του κ. Πεπόνη ο πρώην γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, καθώς και ο πρώην γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Μενέλαος Δασκαλάκης, στα πλαίσια της προκαταρκτικής έρευνας για τη δανειοδότηση των κομμάτων την περίοδο 2000-2011.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο θέμα», τα δύο κόμματα δανείστηκαν αθροιστικά 253,1 εκατ. ευρώ, προσφέροντας ως εγγύηση μελλοντικές επιδοτήσεις από τον Προϋπολογισμό.
Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον «ξενοδόχο»-λαό που μειώνοντας τα εκλογικά τους ποσοστά, «έκοψε» πρακτικά και το ετήσιο χαρτζιλίκι τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν πλέον να καλύψουν ούτε τους τόκους των δανείων.
Όπως είναι φυσικό, η κλήτευση των δύο πρώην διευθυντών έχει σπείρει τον πανικό στη συγκυβέρνηση, η οποία παρακολουθεί ανήσυχη τις εξελίξεις, φοβούμενη τον πολιτικό αντίκτυπο που θα δημιουργήσει ο νέος μπελάς…δια χειρός Πεπόνη.
Αν μάλιστα ισχύουν αυτά που αναφέρει το Reuters, ότι δηλαδή στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ενδέχεται να εξεταστούν ακόμα και για εγκλήματα κατά του κράτους, τότε μάλλον έρχονται δύσκολες μέρες για τους «εθνοσωτήρες».

Πηγή: newsbomb

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,049 other followers

Powered by WordPress.com