Γράψτε ένα σχόλιο

Άλλαξε η ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ με κόκκινο και πράσινο χρώμα

20130211-102529.jpg

Μαζί με το ερωτηματολόγιο του ΠΑΣΟΚ που ρωτάει σε εκείνους που απευθύνεται αν επιθυμούν να αλλάξουν όνομα και σύμβολα του κόμματος , άλλαξε και το σάιτ του ΠΑΣΟΚ. Η ιστοσελίδα του.

Απο την προηγούμενη Παρασκευή , ομαδα νέων που ασχολούνται με το διαδίκτυο και υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πεππα, η ιστοσελίδα του http://www.pasok.gr άλλαξε. Εγιναν αλλαγές στις γραμματοσειρές, τα χρώματα, τις ενότητες και τα θέματα.
Άλλαξε το ντιζαιν του γενικώς σε μια προσπάθεια να προσελκύσει νέους χρήστες. Προστέθηκε μια κόκκινη μπάρα με τα θέματα για να σπάει η μονοτονία του πρασίνου ενώ σε κεντρική θέση με το που ανοίγει ο χρηστος τη σελίδα βλέπει σε σλάϊτς φωτογραφίες του κ. Βενιζέλου απο δηλώσεις του, φωτογραφίες συνεδρίου κλπ όλη την πράσινη επικαιρότητα. Στο προηγούμενο ιστότοπο του ΠΑΣΟΚ υπήρχαν στήλες μόνιμες του προέδρου και της Φώφης Γεννηματα. Τώρα της εκπροσώπου τύπου δεν υπάρχει παρά μονο αν εχει κάνει δηλώσεις και εμφανίζεται σρην ενοτητα τελευταία νέα. Ακόμη στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχουν τα social media τα κοινωνικά δίκτυα twitter , FB και Flickr

Καλο ταξίδι …

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,056 other followers

Powered by WordPress.com