Γράψτε ένα σχόλιο

Ρουκέτες Σημίτη στο ΠΑΣΟΚ

20130213-143152.jpg

Ευθείες βολές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπολύει ο Κώστας Σημίτης, με δηλώσεις του στον δημοσιογράφο των “Νέων” Γιώργο Παπαχρήστο, τις οποίες περιλαμβάνει ο τελευταίος σε σχετικό ρεπορτάζ του
Σύμφωνα με αυτές, ο πρώην πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ανταποκριθεί στο αίτημα να παραστεί στο επικείμενο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, και αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για τη στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου και την πολιτική στρατηγική που εφαρμόζει ο σημερινός πρόεδρος του Κινήματος.

“Δεν θα παραστώ στο Συνέδριο. Για ποιόν λόγο άλλωστε; Να κάθομαι στην πρώτη σειρά για τις φωτογραφίες; Θεωρώ ότι δεν έχω να προσφέρω κάτι με την παρουσία μου, και για να είμαι ειλικρινής δεν συμφωνώ με πολλά πράγματα από αυτά που γίνονται.
Στη Συνδιάσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί πέρσι πήγα, γιατί ήθελα με την παρουσία μου να τονίσω την ανάγκη για συνεργασία όλων των δυνάμεων, για να διασωθεί η χώρα”, δήλωσε ο Κώστας Σημίτης.
Όπως μάλιστα επισημαίνει ο Γιώργος Παπαχρήστος, όταν τον ρώτησε ποιές είναι οι ενστάσεις του για τη σημερινή κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης του επεσήμανε “την ανυπαρξία μιας νέας πολιτικής πρότασης, η οποία θα οριοθετήσει το ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δημοκρατίας και θα δώσει στον κόσμο την εντύπωση ότι το κόμμα έχει κάτι να πει, στις καινούργιες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί”.
Αναφορικά με τις εξελίξεις στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα της Κεντροαριστεράς, ο Κώστας Σημίτης προτείνει μορατόριουμ δυο ετών ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και κορυφαία στελέχη όπως τους Ανδρέα Λοβέρδο, Άννα Διαμαντοπούλου και Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ώστε να στηριχτεί ο σημερινός πρόεδρος του Κινήματος, και μετά την παρέλευση αυτών των δυο ετών, να υπάρξει εκλογή νέας ηγεσίας
Πηγή ysterografa .

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,063 other followers

Powered by WordPress.com