2 σχόλια

(Φωτο) κομματική συνάντηση 300 στελεχων του ΠΑΣΟΚ απο την Αττική

20130218-110622.jpg

Πάνω απο 300 στελέχη απο όλη την Αττική συγκεντρώθηκαν χθες βράδυ κάτω απο απόλυτη μυστικότητα σε κεντρική ταβέρνα της περιοχής Αμπελοκηπων και συζήτησαν για το ΠΑΣΟΚ ενόψει του συνεδρίου.
Στη συγκέντρωση μίλησαν οι κύριοι Μιχάλης Καρχιμάκης, Παντελης Οικονόμου, Γρηγορης Νιωτης και Ασπα Παπαηλιου, και μαζι με αυτούς παραβρέθηκαν η Αννα Νταλαρα. και ο Γιάννης Διαμαντιδης πρώην βουλευτές όλοι τους, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, στο ΠΑΣΟΚ και στην πορεία προς το συνέδριο.

Κοινη διαπίστωση ήταν σύμφωνα με τα λεγόμενα όλων ότι θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ να απεγκλωβιστεί απο την κυβέρνηση και να πάψει να ειναι δεκανίκι της Ν.Δ.. Η κεντρική γραμμη που ακολουθει η ηγεσία δεν ειναι αυτή που το ΠΑΣΟΚ ειχε τόσα χροιά κεντροαριστερή, ειπαν, ενώ επεσήμαναν ότι στην πολιτική τακτική που ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ ειναι πολυ πιο έξυπνη απο το ΠΑΣΟΚ αφου μπορεί και λέει όχι σε κεντρικές επιλογές της κυβέρνησης σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που συμφωνει σε όλα.

Συμφώνησαν ότι στο επικείμενο συνέδριο πρέπει να δράσουν μαζικά ολοι μαζι έτσι ώστε με τις αποφάσεις τους, το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει κατεύθυνση. Είπαν ότι θα πρέπει να μην συνεχίσει το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται στην κυβέρνηση ενώ σε ότι αφορά και νέα μετρα, να υπάρξει δέσμευση απο την ηγεσία στο συνέδριο ότι δεν θα ξανα ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ και αλλα οικονομικά μετρα σε βάρος των πολιτών.

Την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη, ο πρώην υπουργός οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης μαζι με στέλεχος του κ. Βενιζέλου στην περιοχή τον κ. Σαουλιδη, έκαναν τη δική τους κομματική συγκέντρωση με περίπου 100 στελέχη που στην πλειοψηφία τους, έλεγαν αλλαγη πολιτικής και αποχώρηση απο τη κυβέρνηση. Αίτημα που φαίνεται τίθεται απο όλες τις πλευρές των στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

href=”http://egiakoumis.files.wordpress.com/2013/02/20130218-110629.jpg”>;20130218-110629.jpg

About these ads

2 comments on “(Φωτο) κομματική συνάντηση 300 στελεχων του ΠΑΣΟΚ απο την Αττική

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΦΥΣΙΑ ΝΑ ΒΡΕΦΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΠΗΡΟΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΣ ΟΞΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΗΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΗΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΥΑΛΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ , ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΧΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ ,ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ .

  2. γιακουμη δεν έκανες καλό ρεπορτάζ και θα χάσης την αξιοπιστιασου

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,083 other followers

Powered by WordPress.com