Γράψτε ένα σχόλιο

Ικανοποίηση απο Βενιζέλο πάνω απο 100 χιλιάδες η συμμετοχή δείτε ποιος ήρθε πρώτος σε ψήφους στην Αθήνα

20130221-125631.jpgΠάνω απο 100 χιλιάδες συμμετοχή είχε σύμφωνα με την Ιπποκρατους η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη συνέδρων του ΠΑΣΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες απο τους πρώτους στην Ά´ Αθήνας ήρθε ο Γρηγορης Τασουλας πρώην Γενικος γραμματέας στο υπουργείο προστασίας του πολίτη και πολιτικός Φιλος του Μιχάλη Χρυσοχοιδη.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι η μεγάλη συμμετοχή δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ αντέχει και μετασχήματίζεται και αγωνίζεται για τους πολίτες.

Εμφανώς ικανοποιήμενος, ο κ. Βενιζέλος μετά το πέρας της διαδικασίας είπε:

«Ο κόσμος της Δημοκρατικής Παράταξης ξεπέρασε σήμερα κάθε οργανωτική προσδοκία. Η συμμετοχή ξεπερνά κάθε προηγούμενη ανάλογη διαδικασία. Σάρωσε τις μιζέριες και τα κατάλοιπα παλαιών μηχανιστικών αντιλήψεων.

Ο κόσμος της δημοκρατικής παράταξης δήλωσε σήμερα καθαρά ότι στηρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την Πατρίδα, αλλά και για την ίδια την Παράταξη που υπάρχει χάριν της Πατρίδας.

Ευχαριστώ θερμά τα στελέχη μας στο κέντρο και σε όλες τις οργανώσεις μας που σήκωσαν το βάρος αυτής της πολύ μεγάλης οργανωτικής προσπάθειας και για το συνέδριο του κόμματος, αλλά για πρώτη φορά και για το συνέδριο της Νεολαίας, οι εκλογές για το οποίο διεξήχθησαν επίσης με υποδειγματικό τρόπο.»

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,094 other followers

Powered by WordPress.com