1 σχόλιο

Πως εξελίχθηκαν οι συσχετισμοί στο ΠΑΣΟΚ απο τη χθεσινή ψηφοφορία

20130225-161814.jpg

Στην Ιπποκρατους μια ημέρα μετα τις πράσινες κάλπες, επικρατεί ηρεμία αφου το πρώτο μεγάλο τεστ πέρασε με επιτυχία.Παρα του αντιθέτου λεγόμενα, αποφευχθησαν ακραία επεισόδια οπως φοβόντουσαν πολλοί. Ολες οι πλευρές και οι εσωκομματικές τάσεις δίνουν στοιχεία για τις δικές τους εκτιμήσεις που λιγο ως πολυ συγκλίνουν σχετικά με το πως κινήθηκαν οι σύνεδροι και οι συσχετισμοί. Παίζουν μεγαλο ρολο οι συσχετισμοί για τις αποφάσεις του συνεδρίου που θα ληφθούν.

Ή πλευρά του κ. Βενιζέλου, αναφέρει ότι αριθμητικά κινείται σε ποσοστα το συνέδριο περίπου 60% των συνέδρων κοντα στον κ, Βενιζέλο, και το υπόλοιπο 40% όλοι οι άλλοι.

Η πλευρά Καρχιμακη ανάφερε ότι τα ποσοστά των συνέδρων πάνω κάτω έχουν μοιραστεί , 50-50 η πλευρά Σκανδαλιδη πιστεύει ότι υπάρχει ενας αριθμός συνέδρων που δεν γνωρίζουν τι ειναι γιατι ειναι αγνωστοι με συνέπεια περίπου 1200 άτομα να παραμείνουν άγνωστα στο υπόλοιπο σώμα του συνεδρίου και ή πλευρά Παναγιωτακόπουλου περίπου ότι έχουν μοιραστεί οι σύνεδροι

Βέβαια το θέμα ειναι ποιος θα κερδίσει πολιτικα και όχι οργανωτικα , η αριθμητικά το συνέδριο την Κυριακή το βράδυ. Ορισμένοι που έχουν μεγάλη εμπειρία απο συνέδρια, λένε πως αν ο Βαγγέλης Βενιζέλος αν δεν προσέξει και αφήσει σε ορισμένους συνεργάτες του τις γραμμές του συνεδρίου που έτσι και αλλιώς τις λειτουργούν χαλαρά, τότε θα το χάσει, γιατι όλοι οι άλλοι έχουν πολυ σκληρή γραμμή την οποία τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια. Επομένως θα εκλέξουν δικά τους στελέχη αλλα και θα αποφασίσουν κρίσιμα θέματα που πιθανόν να μη θέλει η ηγεσία, οπως η συμμετοχή πολιτικών προσώπων στη κυβέρνηση όταν ο κ. Σαμαρας κάνει ανασχηματισμό.

Υπάρχει και το μπλοκ του κ. Σαχινιδη που κατα περίπτωση λειτουργεί στα διάφορα θέματα ενώ υπέρ τασσεται στο δίλημμα κυβερνητικού ανασχηματισμού και της συμμετοχής πολιτικών στελεχών στην κυβέρνηση.

About these ads

One comment on “Πως εξελίχθηκαν οι συσχετισμοί στο ΠΑΣΟΚ απο τη χθεσινή ψηφοφορία

  1. Ο Βενιζέλος έπαιζε στην έδρα του. Γιάννης κερνά Γιάννης πίνει. Παρά ταύτα οι δημοκρατικές δυνάμεις έδωσαν το παρόν, παρότι δεν ενημερώθηκαν.Οι Βενιζελικοι είχαν κινητοποίησει όλους τους δικούς τους .Αν ο Βενιζελος καταλαβει τι εγινε και παιξει σωστα το ΠΑΣΟΚ ειναι δυνατο,διαφορετικα θα μεινει στο 5%

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,097 other followers

Powered by WordPress.com