1 σχόλιο

Απόσπασμα από την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη στην παρουσίαση του βιβλίου του

Mitsotakis_ipografi.comΤο βιβλίο του με τίτλο «Μπροστά από την Εποχή της – Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990 – 1993», παρουσίασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εχθές Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου  παρουσία πολλών πολιτικών από όλους τους χώρους.

«Αν η κυβέρνηση εκείνη δεν είχε πρόωρα ανατραπεί, η πορεία της χώρας θα ήταν διαφορετική και η σημερινή καταστροφή θα είχε πιθανότατα αποτραπεί», είπε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην παρουσίαση του.

Πολιτικοί από όλα τα κόμματα έδωσαν το “παρών” στην παρουσίαση του βιβλίου. Μεταξύ αυτών, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης, ο πρόεδρος της βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, καθώς και ο Αχιλλέας Καραμανλής. Ακόμα, στην εκδήλωση βρέθηκαν υπουργοί της κυβέρνησης, υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη και δεκάδες βουλευτές και στελέχη της ΝΔ.

Δείτε ένα απόσπαμα από την ομιλία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από την σημερινή παρουσίαση του βιβλίου του στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

About these ads

One comment on “Απόσπασμα από την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη στην παρουσίαση του βιβλίου του

  1. Reblogged this on NEWS.

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,097 other followers

Powered by WordPress.com