Γράψτε ένα σχόλιο

Γιατρός έγραφε συνταγές φαρμάκων σε ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

20130226-014149.jpg

Λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για χαρτί όπως αποδεικνύεται και από το περιστατικό στα Γρεβενά που ήρθε τη Δευτέρα στο φως της δημοσιότητας. Γιατρός του τοπικού νοσοκομείου συνταγογράφησε τα φάρμακα ασθενούς του πάνω σε… ψηφοδέλτιο των περασμένων βουλευτικών εκλογών!

Το περιστατικό περιέγραψε στο Star-FM 933 ο ιδιοκτήτης του Ράδιο Σιάτιστα Θοδωρής Πεσνίκας ο οποίος είδε τη συνταγή πάνω στο ψηφοδέλτιο με τα ίδια του τα μάτια.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Πεσνίκας, ενώ περίμενε στην ουρά του Κέντρου Υγείας στα Σιάτιστα για να γράψει κάποια φάρμακα, εμφανίστηκε ένας νεαρός με μια συνταγή στα χέρια. Την ώρα που ρωτούσε όσους περίμεναν στην αίθουσα αναμονής αν υπάρχει σειρά, κάποιος από τους παρευρισκόμενους παρατήρησε πως κρατούσε στα χέρια του ένα ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. «Τι κρατάς εκεί; Ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ;» τον ρώτησε έκπληκτος για να εισπράξει ένα χαμόγελο και την απίστευτη απάντηση πως ο γιατρός του είχε γράψει τη συνταγή πάνω στο ψηφοδέλτιο καθώς είχαν τελειώσει τα λευκά χαρτιά!

Η συνταγή, σύμφωνα με τον κ. Πεσνίκα έφερε κανονικά τις σφραγίδες του γιατρού και ο νεαρός είχε έρθει στο Κέντρο Υγείας προκειμένου να περαστεί και ηλεκτρονικά.

Πηγή: iefimerida

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,097 other followers

Powered by WordPress.com