Γράψτε ένα σχόλιο

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου -Βενιζέλου. Προσπάθεια να παραστεί στο συνέδριο ο Γιώργος αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο

20130226-155553.jpg

Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος, τηλεφωνήθηκαν και τα είπαν. Συζήτησαν για τις εξελίξεις, όπως μας ενημέρωσαν συνεργάτες τους.

Μάλιστα, ο Γιώργος Παπανδρέου, ενημέρωσε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ότι δεν θα μπορεί να βρεθεί στην έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής, είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχει σε συζήτηση με τον πρώην Καγκελάριο της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ και τον πρώην Πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Τόνι Μπλέρ, στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπανδρέου, θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη Κορυφής του Διεθνούς Οργανισμού Νέων Ηγετών σε Οργανισμούς και Επιχειρήσεις (2013 YPO GLOBAL LEADERSHIP SUMMIT), η οποία πραγματοποιείται φέτος στην Κωνσταντινούπολη, και θα συζητήσει με τους Σρέντερ και Μπλέρ, σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο της Διάσκεψης.

Στη Διάσκεψη συμμετέχουν περισσότερα από 2500 ανώτερα στελέχη Οργανισμών και Επιχειρήσεων από 100 χώρες του κόσμου.

Η συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου στην Διάσκεψη, είχε συμφωνηθεί από καιρό και είχε επιβεβαιωθεί μετά την αρχική ανακοίνωση της ημερομηνίας έναρξης του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, που ήταν για την Πέμπτη και στην οποία ήταν προγραμματισμένο να είναι παρών.

Τώρα, όπως μαθαίνουμε, γίνεται προσπάθεια να προλάβει την επόμενη ημέρα, το Σάββατο.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,097 other followers

Powered by WordPress.com