2 σχόλια

Μεσα απο το ΠΑΣΟΚ έριξαν την κυβέρνηση του Γιώργου και πρέπει αυτο να διερευνηθεί

20130227-135552.jpg

Εντυπωση προκαλει οτι τα στελεχη που εδωσαν συνεντευξη τυπου που εκπροσωπουν την πλευρα των παπανδρεικων οτι η κυβερνηση Παπανδρέου έπεσε με τη συμβολη και ορισμενων στελεχων μεσα απο το πασοκ φωτογραφιζοντας ποιους εννοουν για να γινουν εκλογες οπως ειπαν που στοιχησαν 4 δις ευρω στο λαο και 14 δις με μετρα που ελαβε κατα της πλιεοψηφιας των πολιτων η κυβέρνηση Σαμαρα. . Στην ομιλια τους στελεχη του πασοκ που πηραν το λογο και ρωτηθηκαν απο τους δημοσιογραφους τι ακριβως προκειται να κανουν στο συνεδριο, ο κ. Παντελης Οικονόμου που έλαβε το λόγο ειπε μεταξύ άλλων : ή κυβέρνηση εκπροσωπεί συμφέροντα και δεν ειναι επιτυχημένη οπως την παρουσιάζουν.

Δεν εξηγήσαμε γιατι πήραμε σκληρα μετρα αλλα ορισμένοι απο εμάς τα δικαιολογούσαμε. Και εκτός ΠΑΣΟΚ και εντός αλλα και μη θεσμικοί Παίκτες που εμείς δεν το είπαμε.

Ή κυβέρνηση Παπανδρέου ανατράπηκε και μετα οι ίδιοι που τον ανέτρεψαν στη συνέχεια μας πήγαν σε εκλογές που κόστισαν 4 δις και 14 απο μετρα. Όλα αυτα για να ανατραπεί η κυβέρνηση και να αλλάξουν οι όροι εξουσίας.

Καθαρές γραμμές για συμμετοχή στη κυβέρνηση. Μετα τις εκλογές σε διάσταση με την κοινωνία ο κ. Βενιζέλος επέλεξε να συμμετάσχουμε στην κυβέρνηση. Αν ειχε αρνηθεί να μπει στη κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ θα πήγαινε καλύτερα.

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ξεκαθαρίσει ότι δεν ειναι δεκανίκι της κυβέρνησης, εμείς δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση και στο δίλημμα απαντάμε πως το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται και δεν μεταμορφώνεται..

Το ΠΑΣΟΚ να ζητήσει τη στήριξη ξανα της πλειοψηφίας του ελληνικου λαού.

Μεσα στο χρόνο Τόνισε ότι πρέπει να γίνει νέο συνέδριο έτσι ώστε να γίνουν καταστατικες διαδικασίες και να ξέρουμε τι γίνεται διότι ξαφνικά με την εντολη ενός ελήφθησαν αποφάσεις απο ορισμένους που κατάργησαν ανθρώπους μεσα απο όργανα οπως ο γραμματέας Μιχάλης Καρχιμάκης.

Το λογο πηρε Γρηγορης Νιωτης που ειπε πως Μεσα απο το ΠΑΣΟΚ υπήρξαν δυνάμεις που έριξαν τον Παπανδρέου απο την κυβέρνηση. Χρειάζεται να υπάρξει πολιτική έρευνα .

Η Ασπα Παπαηλιου επεσήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνει ηγετικοε πόλος κεντροαριστεράς όχι απέναντι στην κεντροαριστερά οπως τώρα αλλα απέναντι στη κεντροδεξιάΣτην ομιλια τους στελεχη του πασοκ που πηραν το λογο και ρωτηθηκαν απο τους δημοσιογραφους τι ακριβως προκειται να κανουν στο συνεδριο, ο κ. Παντελης Οικονόμου που έλαβε το λόγο εε μεταξύ άλλων : ή κυβέρνηση εκπροσωπεί συμφέροντα και δεν ειναι επιτυχημένη οπως την παρουσιάζουν.

Δεν εξηγήσαμε γιατι πήραμε σκληρα μετρα ορισμένοι απο εμείς τα δικαιολογούσαμε. Και εκτός ΠΑΣΟΚ και εντός μη θεσμικοί Παίκτες που εμείς δεν το είπαμε.

Ή κυβέρνηση Παπανδρέου ανατράπηκε και μετα οι ίδιοι που τον ανέτρεψαν στη συνέχεια μας πήγαν σε εκλογές που κόστισαν 4 δις και 14 απο μετρα. Όλα αυτα για να ανατραπεί η κυβέρνηση και να αλλάξουν οι όρθιοι εξουσίας.

Καθαρές γραμμές για συμμετοχή στη κυβέρνηση. Μετα τις εκλογές σε διάσταση με την κοινωνία ο κ. Βενιζέλος επέλεξε να συμμετάσχουμε στην κυβέρνηση. Αν ειχε αρνηθεί να μπει στη κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ θα ανέκαμψε.

Η κυβέρνηση μετα τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ σε αυτή , παράναινει τις συμφωνίες. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ξεκαθαρίσει ότι δεν ειναι δεκανίκι της κυβέρνησης, εμείς δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση και στο δίλημμα απαντάμε πως το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζοντας και δεν μεταλασεται.

Το ΠΑΣΟΚ να ζητήσει τη στήριξη ξανα της πλειοψηφίας του ελληνικου λαού.

Μεσα στο χρόνο ΝΕΟ συνέδριο έτσι ώστε να γίνουν καταστατικες διαδικασίες και να ξέρουμε τι γίνεται διότι ξαφνικά με την εντολη ενός πάγιο αν ορισμένοι μεσα απο όργανα οπως ο γραμματέας Μιχάλης Καρχιμάκης.

Το λογο πηρε Γρηγορης Νιωτης που ειπε πως Μεσα απο το ΠΑΣΟΚ υπήρξαν δυνάμεις που έριξαν τον Παπανδρέου απο την κυβέρνηση. Χρειάζεται να υπάρξει πολιτική έρευνα ..
Η Ασπα Παπαγλιου, Ειπε: Για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εμφανίζει ανωριμοτητα και ανευθυνότητα με αντιφατικές απόψεις κα θεωρούμε ότι δεν αποτελεί αξιόπιστη πρόταση για τη χώρα.

About these ads

2 comments on “Μεσα απο το ΠΑΣΟΚ έριξαν την κυβέρνηση του Γιώργου και πρέπει αυτο να διερευνηθεί

  1. αυτα είναι τα νέα στελέχη; τα άφθαρτα; απογοήτευση..

  2. Τωρα καταλαβαν οτι μεσα απο το ΠΑΣΟΚ εριξαν το Γιωργο;
    Ηταν 1-1-2004 (ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ) και μου εκανε προταση ενας εκπαιδευτικος στελεχος του Βενιζελου, να παω σε μια μάζωξη στελεχων του Βενιζελου που θα γινοταν σε ενα μηνα.Τον ρωτησα γιατι;και μου λεει :O Βενιζελος θα ερθει αλλα για να μη φανει ο ρολος του θα κάμει μια ομιλια σε αιθουσα του ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ,και μετα θα παμε τα στελεχη σε ταβερνα οπως παντα και θα περασουμε ωραια και ολα πληρωμένα. Δηλαδη παμε για εκλογες και αυτος εκανε παραμαγαζο. Η συνεχεια ειναι γνωστη φθασαμε, δηλαδη αυτοι ειναι σταθεροι στο 6%

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,097 other followers

Powered by WordPress.com