Γράψτε ένα σχόλιο

Δάκρυσε ο Γιάννης Σουλαδάκης απο την ένταση στο ΠΑΣΟΚ ενόψει του συνεδρίου που αρχίζει αύριο

20130228-104939.jpg

Οι προετοιμασίες του συνεδρίου, η ταυτοποίηση των συνέδρωνπυ εξελέγησαν την προηγούμενη Κυριακή, η ένταση των ημερών και οι μικρόπαρεξηγήσεις, έκαναν τον Γιάννη Σουλαδάκη πρόεδρο της ΕΚΑΠ να μην αντέξει και να δακρύζει κατα τη διάρκεια πολύωρης συνεδρίασης της ΕΚΑΠ μέχρι να καταληξει στις αποφασεις για το αν τα μέλη που παίρνουν μέρος στο συνέδριο αύριο , ειναι κανονικά και όχι μαϊμού.

Αντίθετα , μεγαλο ζήτημα προκύπτει απο το συνέδριο της νεολαίας που σύμφωνα με αξιόπιστους συνεργάτες του κ. Βενιζέλου , μεγάλος αριθμός ενδεχεται να ειναι και μέλη ανύπαρκτα. Μάλιστα γίνεται έλεγχος με καταστάσεις ψηφισάντων και λίστες του υπουργείου Εσωτερικών για το αν ειναι υπαρκτά τα ονόματα, και διευθύνσεις που ειναι δηλωμενα κατα την εκλογη συνέδρων.

Μέχρι στιγμής απο το ψηφοδέλτιο ευτυχώς λένε δεν υπάρχουν παρατυπίες ωστόσο όμως η υπόνοια υπάρχει στο σώμα των συνέδρων. Ο κ. Χρηστιδης ειναι μέχρι στιγμής ο μοναδικός υποψήφιος απο την πλευρά του κ. Βενιζέλου για γραμματέας της νεολαιας και η εκλογή θεωρείται αναμφισβήτητη.

Στο συνέδριο των μεγάλων που ξεκινάει αύριο, δεν έχουν καταλήξει μέχρι τώρα στο πως θα γίνει η σταυροδοσία, για τη εκλογή της νέας κεντρικής επιτροπής , για το αν θα διευρυνθεί η όχι οπως υπάρχει σκέψη, ο αριθμος των μελων του κομματικου οργανου γιατι εχουν πει 120 στελεχη, αλλα χθες βραδυ σε συσκεψη που εγινε στην Ιπποκρατους συνεργατες του προεδρου του ΠΑΣΟΚ εξεφρασαν την αναγκη ο αροθμος αυτος να αυξηθει στα 180 μέλη , αλλα και για το ποιος θα ειναι πρόεδρος του συνεδρίου.

Ειδικα στο θεμα του προεδρου του συνεδριου δεν εχει ακομη υπαρξει αποφαση. Η πλευρα Σκανδαλιδη σκέφτεται να προτείνει για πρόεδρο του συνεδρίου τον Σπύρο Παπασπύρο, πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ. Ωστόσο δεν ειναι σίγουρο αν θα το δεχτεί ο κ. Βενιζέλος. Ενα στέλεχος θα προτείνει και η πλευρα Καρχιμακη για το προεδρείο μεταξύ του Γρηγόρη Νιώτη ή της Ασπας Παπαηλιου. Επίσης ακούγονται τα ονόματα απο την πλευρα Βενιζέλου για προέδρο τον Βαγγέλη Αργυρη πολιτικό φίλο του κ. Σκανδαλίδη.

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,105 other followers

Powered by WordPress.com