Γράψτε ένα σχόλιο

Το απόγευμα ο Γιώργος στο συνέδριο μάχες στο στρατόπεδο της ηγεσίας

20130302-111028.jpg

Περίπου στις πεντέμιση το απόγευμα αναμένεται να φτάσει ο Γιώργος Παπανδρέου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ κάτι ευθείαν απο τη Κωνσταντινόυπολη. Ο πρώην πρωθυπουργός όπως αναφέρουν συνεργάτες του θα κάνει αγώνα δρόμου μέχρι να φτάσει στο στάδιο ειρήνης και φιλίας έτσι ώστε να προλάβει τουλάχιστον την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου με την οποία θα κλείσουν οι εργασίες του συνεδρίου και θα ξεκινήσει η διαδικασία της εκλογής μελών στη νέα κεντρική επιτροπή, η οποία ειναι και η πλέον επίπονη διαδικασία, αφου όλοι μάχονται για 120 στελέχη που θα στελεχώσουν το νέο κομματικό όργανο.

Στο παρασκήνιο γίνονται αρκετές ζυμώσεις και πηγαδάκια με την ομαδα των Βενιζελικων που ειναι η πλέον διασπασμένη οπως γίνεται κάθε φορά με τις ηγεσίες.

Στην ομαδα των Βενιζελικων, έχουν χωριστεί στελέχη για παράδειγμα η μια ομαδα αποτελείται απο τους Αγγελουδη, Αντωνίου, Γερανιδη, Σαλαγιάνη και Γιάννη Ζαφειρόοπουλο. Η άλλη ομαδα, ειναι ο Πάρις Κουκουλόοπουλος και ο Στέλιος Σπαθης. Μια άλλη ομαδα επίσης που απομακρύνθηκε απο την ηγεσία , καθώς διαφωνεί με το μετρο για την εκλογη μελών στη Κ.Ε ειναι ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Ο πρώτος πιστεύει ότι το ποσοστό σταυροδοσίας στο 30% που φαίνεται να καταλήγουν όλες οι πλευρές δεν ειναι σωστο, όταν μάλιστα πριν απο μια εβδομάδα το ΠΑΣΟΚ εξέλεγε συνέδρους με ενα μονο σταυρό και γι αυτο προτίθεται σήμερα να το θέσει στο σώμα έτσι ώστε αυτο να αποφασίσει.

ώστε

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,097 other followers

Powered by WordPress.com