1 σχόλιο

Παπουτσής: υπάρχει και αξιοπρέπεια δεν είμαι υποψήφιος στη ΚΕ

20130303-152130.jpg

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής δεν έθεσε τελικώς υποψηφιότητα για μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος παρά τις αλλεπάλληλες πιέσεις που δέχτηκε από κύκλους του κόμματος μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Αν και άγνωστη παραμένει η πολιτική διάσταση της εν λόγω απόφασης καθώς και το τι σημαίνει πραγματικά αυτή η κίνηση, ωστόσο ο κ. Παπουτσής είχε πάρει σαφείς αποστάσεις από την πολιτική του κόμματος στην ομιλία του κατά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Ο βουλευτής είχε κάνει λόγο για διακριτές αποστάσεις που πρέπει να λάβει το Κίνημα από την κυβέρνηση, ενώ μεταξύ άλλων είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Απαιτείται πολιτική σταθερότητα και δεν υπάρχουν περιθώρια για παιχνίδια εξουσίας. Ποτέ ως ΠΑΣΟΚ δεν παίξαμε τα ρόλο του κομπάρσου. Ήταν λανθασμένη πολιτική επιλογή η κυβέρνηση Παπαδήμου και έπρεπε να πάμε σε εκλογές. Σε καμία περίπτωση η συμμετοχή στην κυβέρνηση δεν δικαιολογεί την μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ σε υποστήλωμα της συντηρητικής παράταξης. Είναι υπεύθυνη πολιτική επιλογή η συμμετοχή της κυβέρνησης, αλλά με κόκκινες γραμμές πλέον.

Ως πότε θα επιτρέπουμε στα συμφέροντα και τους εξωθεσμικούς παράγοντες να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις; Δεν υπάρχει μέλλον σε ένα κόμμα που επιδιώκει συμπληρωματικούς ρόλους. Μπορούμε να επιδιώξουμε την πολιτική ηγεμονία».

About these ads

One comment on “Παπουτσής: υπάρχει και αξιοπρέπεια δεν είμαι υποψήφιος στη ΚΕ

  1. Reblogged this on NEWS.

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,109 other followers

Powered by WordPress.com