1 σχόλιο

Τα δυο πρόσωπα του συνεδρίου : είμαστε αντισυστημικοί

20130303-094510.jpg

Τα δυο πρόσωπα του συνεδρίου που αναμφισβήτητα αναδείχθηκαν ειναι οι κύριοι Νίκος Ανδρουλακης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Μετα τη νικηφόρα πρόταση που κατέθεσαν και κέρδισαν με το τσαμπουκά του νεαρού της ηλικίας τα δυο στελέχη του κ. Βενιζέλου πανηγύριζαν. Αγκαλιές φιλιά, πνιγμένοι στις χαιρετούρες των άλλων συνέδρων. Δεν πίστευαν ότι έκαναν έναν τέτοιο άθλο. Κι όμως έσπασαν γραμμές …

Ο Νίκος Ανδρουλακης έλεγε πως κάναμε το αυτονόητο. Ταράξαμε τα νερά. Είμαι Βενιζελικός αλλα κατα του συστήματος του. Δεν ανήκω στο σύστημα έλεγε όταν τον ρωτούσαν σε τι σκοπεύει. Σίγουρα πάντως η χθεσινη ανατροπή, δίνει φτερά στη νεότερη γενια που πρέπει να τολμήσει σε ιδέες και πράξεις, να σπάσει τις γραμμές και να μην παραμείνει καθηλωμένη σε ότι επι χρονια έκαναν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία και νοοτροπία επι σειρά ετών στελέχη.

Σίγουρα χάλασαν τη σούπα σε εκείνους που είχαν μαγειρέψει πριν απο την ψηφοφορία τα αποτελέσματα. Σε ενα πηγαδάκι, μετα τις αντεγκλήσεις , παρόντος του κ. Σαλαγιαννη που έλεγε πως ήταν λάθος το συνέδριο της νεολαίας να γίνει μαζι με του ΠΑΣΟΚ , αλλα ας τα δούνε οι υπεύθυνοι που έχουν την ευθύνη για τα χάλια που προκλήθηκαν, ακούστηκε απο ενα ακόμη στέλεχος να λέει: αν θέλει τώρα ο Βενιζέλος ας μην ζητήσει τις παραιτήσεις εκείνων των συνεργατών του που του έκαναν τόσο μεγαλο κακό πολιτικό και οργανωτικό. Αν δεν το κάνει σίγουρα τότε παρόμοιες εικόνες γρήγορα θα επαναληφθούν.

About these ads

One comment on “Τα δυο πρόσωπα του συνεδρίου : είμαστε αντισυστημικοί

  1. Αφού δέχθηκαν και οι δυο τα μιντιακα ευεργετήματα του συστήματος Βενιζέλου τώρα το παίζουν επαναστάτες τής….πεντάρας……Μήπως βλέπουμε την γέννηση της καινούριας γενιάς νέων χωρίς ούτε ένα ένσημο εργασίας που θα ασπρίσουν τα μαλλιατους μέσα στην βουλή -σώζοντας- την Ελλάδα για άλλη μια φορά????

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,109 other followers

Powered by WordPress.com