1 σχόλιο

Διαβάστε ποια ονόματα χρεώνουν εκλέγοντας στη ΚΕ η ομάδων των υφυπουργών του ΠΑΣΟΚ

20130304-192446.jpg

Διακριτό στίγμα και ουσιαστική παρουσία στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ για τούς Σοσιαλδημοκράτες Μεταρυθμιστές. Μακριά από πολιτικούς ακροβατισμούς και παλινδρομήσεις αλλά και ακραίους οργανωτικούς ακτιβισμούς.
Προχώρησαν ενα ακόμα βήμα στην διαμόρφωση μια νέας συλλογικότητας που εκφράζει μια σύγχρονη προοδευτική και ριζοσπαστικη ατζεντα.Με σοβαροτητα και μετριοπάθεια συνομιλωντας αξιοπιστα με ολες τις αλλες δυναμεις στο ΠΑΣΟΚ αλλα και στον ευρυτερο προοδευτικο χωρο. Κρατουν ομως αποσταση απο ακραιες φωνες απ’οπου και εαν πρεοερχονται.
Στην εκπροσωπηση τους στην νεα ΚΠΕ , εκτος απο τους θεσμικα συμμετεχοντες(Σαχινιδης,Μωραιτης ,Οθωνας κ.α) συγκαταλεγονται γνωστα στελεχη που εξελεγησαν σε υψηλη σειρα εκλογης(Πεταλωτης-Παπαθαναση-Κουρουπάκη-Κιτσιος-Κελεπουρης-Μακρυπιδης).
Μια σειρα επίσης στελεχων (Κουτρουμάνης-Γιουματζίδης-Βασιλοπουλος-Δημαδαμα κ.α)
επισης ενισχυθηκαν στην χθεσινη εκλογική διαδικασία, στο πλαίσιο συνεργασιας αφου εκτιμουν οτι υπαρχουν προυποθεσεις για κοινή πολιτική δραση το επομενο διαστημα…..

About these ads

One comment on “Διαβάστε ποια ονόματα χρεώνουν εκλέγοντας στη ΚΕ η ομάδων των υφυπουργών του ΠΑΣΟΚ

  1. Είναι φανερό ότι εδώ επιδιώκεται να κατασκευασθεί η εικόνα μιάς ευάριθμης ομάδας στο εσωτερικό του της νέας Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, ακριβώς γιατί ευρύτερα ορθώθηκε το πραγματικό ερώτημα, μάλλον συμπέρασμα, ότι η πολυδιαφημισμένη ”ομάδα των υφυπουργών” δεν υπήρξε ούτε σαν πολιτική άποψη, ούτε σαν ευδιακριτη πολιτική πρόταση, όυτε σαν ομάδα με ελάχιστη εσωτερική συνοχή (η επιδιώξη ορισμένων να γίνουν υφυπουργοί στην κυβέρνηση Σαμαρά δεν αποτελεί, βεβαια, ούτε συγκινησιακό, ούτε πολιτικ΄λο στοιχεί ενότητας).
    Αλλα, και πιο συγκεκριμένα, από τα ονόματα που αραδιάζονται για να κατασκευασθεί αατή η εικόνα, τα περισσότερα συμμετείχαν στις ”γραμμές” (λίστες), -που και το παρόν blog παρουσίαασε-, αλλά είναι γνωστές στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ.
    Να πούμε ορισμένα, λοιπόν : Β.Κίτσιος, Α.Παπαθανάση, Β.Γιουματζίδης, συμμετείχαν στην πολύ σκληρή ”γραμμή” της ”Αριστερής Πρωτοβουλίας”.
    Α.Μακρυπίδης, Λ.Κουροτπάκη συμμετείχαν στη ”γραμμή” της κίνησης των 75.
    Τώρα, οι άλλοι : Φ.Σαχινίδης κλπ είναι γνωστοί…

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,112 other followers

Powered by WordPress.com