Γράψτε ένα σχόλιο

Δεν ακολουθούν το ασυμβίβαστο εκλεγμένοι στη ΚΕ έρχονται ενστάσεις

20130305-222800.jpg

Διαφορετικές εκδοχές,απόψεις και εισηγήσεις για το τι έγινε ή δεν έγινε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αλλα και για το τι θα γίνει απο τώρα και μετα, επικρατεί στο στρατόπεδο του Βαγγέλη Βενιζέλου που πλέον οι συνεργάτες του έχουν τριχοτομηθει και ο καθένας ανάλογα με ποια θέση βρίσκεται δίνει τον άλλον, διαφωνώντας η συμφωνώντας και παράλληλα να έχουν σημειωθεί πολλα ευτράπελα ανάμεσα σε στελέχη που πρόσκεινται στον κ. Βενιζέλο που τώρα δεν μιλιούνται καν μεταξύ τους.

Ολες οι ηγεσίες έχουν παρόμοια φαινόμενα κατα καιρούς ιδίως οταν εχουν πολλα χρονια στην εξουσια. Τόσο πολυ όμως, πρώτη φορά ίσως οπως παρατηρούν έμπειροι που βρίσκονται στην Ιπποκράτους . Το τελευταίο περιστατικό που παρατηρούν ορισμένοι ειναι το θέμα του ασυμβίβαστου. Η απόφαση που ελήφθει στο συνέδριο με ψηφοφορια μετα απο πρόταση του κ. Νίκου Ανδρουλάκη ήταν κανείς ππυ πληρώνεται απο το κράτος και μετέχει σε οργανισμούς δημοσίου να μην μπορεί να ειναι υποψήφιος και μέλος της ΚΕ . Να εχει ταυτόχρονα και κομματική ιδιότητα.

Η απόφαση που ελήφθει μετα την ψηφοφορία, ατόνισε στη συνέχεια και ο ίδιος ο κ. Ανδρουλακης έλεγε στους διαδρόμους του ΣΕΦ ότι δεν αφορά μελη ΔΣ αλλα προέδρους αντιπροέδρους, διευθύνοντες σύμβουλοι κλπ.

Ωστόσο ο μόνος που ειχε απο την πρώτη στιγμή αντιδράσει και παραιτήθηκε αμέσως απο την κομματική υποψηφιότητα , ήταν ο στενός συνεργάτης του κ. Βενιζέλου Στέλιος Αγγελούδης που ειχε την ευθιξία και παραιτήθηκε.

Μόνο αυτός , οπως παρατηρούν συνεργάτες του κ. Βενιζέλου κανείς άλλος μέχρι τώρα, ενώ όσοι έχουν εκλεγεί υπάρχουν αρκετοί που δουλεύουν στο κράτος και οργανισμούς πρόνοιας η άλλους που μισθοδοτουνται με κρατικό χρήμα. Αυτοί δεν παραιτήθηκαν τουλάχιστον ακόμη και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται αντιδράσεις έτσι ώστε να επιλέξουν τα μελη της ΚΕ. Με το κόμμα ή με το κράτος …

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,113 other followers

Powered by WordPress.com