Γράψτε ένα σχόλιο

Υποψήφια η Φ. Γεννηματά άρχισαν εκλογικό αγώνα στελέχη για το Π.Σ

20130313-225739.jpg

Τηλέφωνα έχουν αρχίσει και παίρνουν απο σήμερα κιόλας στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θα ειναι υποψήφιοι αύριο στο πολιτικό συμβουλιο. Η Φώφη Γεννηματά πηρε τελικα την αποφαση μετα απο συναντηση που ειχε με τον κ. Βενιζέλο, και θα ειναι υποψηφια οπως ενημερώνει σε όσους καλεί τηλεφωνικά συναδελφους της στο νεο κομματικό όργανο , ενώ ο Βασιλης Κεγκέρογλου σε όσους τηλεφωνεί τους λέει ότι ειναι υποψήφιος εκτός γραμμών.
Ακόμη, υποψήφια πρόκειται να ειναι η Ναντια Γιαννακοπουλου, ενώ με τη γραμμη Βενιζέλου κατεβαίνει υποψήφιος και Πάνος Μπεγλίτης.

Στην ομάδα των 75 στελεχών, γίνεται συζήτηση για το ποιοι θα ειναι υποψήφιοι καθώς φαίνεται πως αρνείται να ειναι ο Παντελης Οικονόμου ενώ κατα πάσα πιθανότητα θα ειναι υποψήφιος ο κ. Καρχιμάκης και ίσως η κ. Ε. Πολίτη.

Μετα απο απόφαση της αριστερής πρωτοβουλίας του κ. Παναγιωτακόπουλου , δεν θα ειναι κανείς υποψήφιος θέλοντας να δείξουν έτσι την αντίθεσή τους σε όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα στο ΠΑΣΟΚ παρά την πρόταση που έκανε ο Π. Κουκουλόπουλος στην κ. Ζωή Καρκούλια και τον κ. Παναγιωτακόπουλο οι οποίοι τελικα και αρνήθηκαν. Ειναι στη λογική του λευκού.

Εν τω μεταξύ, νέος γραμματέας της νεολαίας πασοκ εξελέγη απο το Κεντρικό σύμβουλιο νεολαίας ο κ. Π. Χριστιδης εκλεκτός της ηγεσίας ενώ στη νέα κεντρική εκτροπή που συνεδριάζει αύριο με τη νέα σύνθεση βγήκε ο κ, Τζελέπης λόγω ασυμβίβαστου και στη θεση του τοποθετήθηκε ο Γιάννης Μαγκιώτης .

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,186 other followers

Powered by WordPress.com