Γράψτε ένα σχόλιο

Φωτογραφίες απο συνεδρίαση στο ΠΑΣΟΚ για τη γραμμή στη ψηφοφορία για γραμματέα και μέλη ΠΣ

20130314-122800.jpg

Σε εσωκομματικό πόλεμο επιδίδονται τις τελευταίες ώρες οι κομματικοί στρατοί ενόψει της σημερινής εκλογής για γραμματέα του ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο συμβαίνει και για τους υποψήφιους στο πολιτικό συμβούλιο που αναμένεται να ειναι εντός η εκτός γραμμής Βενιζέλου.

Τα ονόματα που φαίνεται πως καταλήγει η πρόταση του Βαγγέλη Βενιζέλου για το Π.Σ χωρις αυτο να σημαίνει οτι δεν θα υπάρξουν και αυτοπροτάσεις ειναι απο άνδρες: Κουκουλόπουλος, Καρχιμάκης, Μωραϊτης, Σκανδαλίδης, Παπαστεργιου, Πιερακάκης, Μπελτεγρης, Κεγκέρογλου,. Απο γυναίκες ειναι : Γεννηματα, Ράπτη,Αντωνιου, Γιαννακοπουλου, Δρέττα και Παπαηλιου.

Στο όργανο αυτο εκλέγονται 13 και προστίθενται εκτός φυσικα του προέδρου, και οι γραμματείς κόμματος, νεολαίας και κοινοβουλευτικής ομάδας. Σύνολο δηλαδή 17 τα μελη του ΠΣ

Σύμφωνα με τα επιτελεία η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλακη αναμένεται οπως λένε επιτελείς να κερδίσει την πλειοψηφία των στελεχών της ΚΕ , ωστόσο όμως ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αριθμός των λευκών ψηφοδελτίων που θα βρεθούν στην κάλπη και επειδη κάτι τέτοιο δεν το επιθυμεί η ηγεσία, γίνονται σκέψεις αυτη την ώρα για το πως θα στηθούν οι κάλπες την ώρα της ψηφοφορίας.
Οι φωτογραφίες ειναι απο τον τρίτο όροφο του ΠΑΣΟΚ στο γραφείο της αριστερής πρωτοβουλίας που γίνεται η τελευταία συνεννόηση για το πως θα κινηθούν στην ψηφοφορία τα μελη που πρόσκεινται στην ίδια, καθώς ο κ. Παναγιωτακόπουλος δεν θα ειναι υποψήφιος στο ΠΣ και θα ψηφίσουν λευκό στην πρόταση Βενιζέλου για γραμματέα του κόμματος τον κ. Ανδρουλακη.

href=”http://egiakoumis.files.wordpress.com/2013/03/20130314-122807.jpg”>20130314-122807.jpg

About these ads

Υποβολή απάντησης

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( Log Out / Αλλαγή )

Άκυρο

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,207 other followers

Powered by WordPress.com