Γράψτε ένα σχόλιο

Τι αποκαλύπτει έκθεση σοκ του ΔΝΤ και της κομισιόν για το Υπ. Οικονομικών

20130227-234528.jpg

Κόλαφο για τη φορολογική διοίκηση αποτελεί έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Κομισιόν, η οποία αποκαλύπτει τη γύμνια του ελεγκτικού μηχανισμού του υπουργείου Οικονομικών. Στην έκθεση που συντάχθηκε μετά την τέταρτη κοινή αξιολόγηση ΔΝΤ και ΕΕ με αντικείμενο τις επιδόσεις διαχείρισης εσόδων και τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις, αποκαλύπτονται μερικές από τις βασικές αιτίες εξαιτίας των οποίων το ελληνικό Δημόσιο δεν μπορεί να εισπράξει έσοδα, με πενιχρά αποτελέσματα στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής. Continue Reading »

1 σχόλιο

Δείτε τον πίνακα με τις καλύτερες χώρες για να γεννιούνται παιδιά

20130227-231652.jpg

Γράψτε ένα σχόλιο

Βενιζέλος στους νέους: γίνεται πιο νέοι πραγματικοί νέοι …

20130227-212539.jpg

Τις εργασίες του διήμερου συνεδρίου της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ άνοιξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τονίζοντας σε ομιλία του στο ΣΕΦ, ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, αγωνίζεται, αντιστέκεται, εγγυάται, διαμορφώνει το μέλλον της πατρίδας».

Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε το συνέδριο της Νεολαίας της παράταξης ως το «πιο δυναμικό και ελπιδοφόρο» προοίμιο για το συντακτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, «το συνέδριο της ανασύστασης της παράταξης, το συνέδριο που εγγυάται την ανάκαμψη της πατρίδας μας».

Παραπέμποντας στις εκλογικές διαδικασίες της περασμένης Κυριακής σημείωσε ότι συνέβαλαν στο πολιτικό γεγονός αυτό που «αποστόμωσε πολλούς» και ότι αποτύπωσαν αυτό που ο ίδιος έχει τονίσει, δηλαδή ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι και δεν θα γίνει ουρά κανενός, γιατί είναι η γάτα που είναι εφτάψυχη, που πιάνει ποντίκια και που θα καθοδηγήσει τις εξελίξεις».

Με έντονες αναφορές στους νέους, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου εμπιστεύτηκε σε νέους κρίσιμους ρόλους και θέσεις και τόνισε: «Αρκεί οι νέοι να καταλάβουν ότι πρέπει να δώσουν τώρα τη θέση τους στους πραγματικούς νέους».

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι τα λάθη και οι παραλείψεις του ΠΑΣΟΚ θα συζητηθούν στο συνέδριο του κόμματος, προσθέτοντας σε αυτό το σημείο ότι «κουβαλάμε τα βάρη του κυβερνητισμού, τα βάρη των δικών μας ανθρώπων που προσέβαλαν την παράταξη με τις προσωπικές, αδιανόητες και παράνομες συμπεριφορές τους».

Γράψτε ένα σχόλιο

Απάντηση της ομάδας των υφυπουργών στην κίνηση των 75 στελεχών του ΠΑΣΟΚ

20130227-193547.jpg

Μιλωντας στο κρατικο ραδιοφωνο της ΝΕΤ , ο Μανολης Οθωνας εκφραζοντας προφανώς την ομάδα των επτα υφυπουργων, απαντησε εμμεσως και στα οσα ειπαν το μεσημερι στη συνεντευξη
Τύπου, οι κυριοι Καρχιμακης, Οικονόμου, Νιώτης και η κ. Παπαηλίου :

Α) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ

Αν ορίσουμε το Συνέδριο ως το ορόσημο μίας συνολικής προσπάθειας ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ με ευρύτερο στόχο τον πολιτικό μετασχηματισμό της κεντροαριστεράς , η κριτική που ασκείται για πολιτικές και οργανωτικές αδυναμίες είναι ενδεχομένως βάσιμη.

Αυτό όμως, εκ των πραγμάτων στις παρούσες συνθήκες ήταν αδύνατον. Αν θεωρήσουμε λοιπόν το επικείμενο Συνέδριο ως αφετηρία αυτής της προσπάθειας, μπορεί πράγματι να αποβεί χρήσιμο και να γίνει ένα πρώτο ουσιαστικό βήμα στην κατεύθυνση αυτή. Continue Reading »

1 σχόλιο

Δείτε σε βίντεο πως θα γίνει η Αθήνα

Γράψτε ένα σχόλιο

Τηλεφωνική επικοινωνία Γιώργου με πρόεδρο Κύπρου

20130227-174121.jpg

Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο
της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη, τον οποίο συνεχάρη για την εκλογή του
στο αξίωμα του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και του εξέφρασε τις ευχές του για επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και μάλιστα,σε μια περίοδο κρίσιμη για την Κύπρο και τον Κυπριακό λαό.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους αντάλλαξαν απόψεις για τις
εξελίξεις, ιδιαιτέρως στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, με έμφαση στη
διαπραγμάτευση με τους εταίρους για την οικονομία, που βρίσκεται σε
εξέλιξη, αλλά και για το Κυπριακό.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε τον Νίκο Αναστασιάδη για τις επαφές που
έχει σε Ευρώπη και Αμερική καθώς και για την συνάντηση που είχε με τον
Τούρκο Πρωθυπουργό, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Συμφώνησαν να συνεχίσουν τη μεταξύ τους επικοινωνία και να συναντηθούν
το συντομότερο δυνατόν.

1 σχόλιο

Δείτε τι συζήτησαν Παπούλιας και Βενιζέλος

20130227-163828.jpg

Διαλογική συζήτηση από τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.
Kάρολος Παπούλιας: Καλημέρα, κύριε Πρόεδρε. Έτοιμος για το Συνέδριο; Continue Reading »

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,095 other followers

Powered by WordPress.com