Εθνικές εκλογές πριν τις ευρωεκλογές βλέπει ο Π. Σκουρλέτης

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Εθνικές εκλογές πριν τις ευρωεκλογές βλέπει ο Π. Σκουρλέτης

«Υπάρχει ενδεχόμενο εθνικών εκλογών πριν από τις ευρωεκλογές για να μπορέσει ο κ. Σαμαράς να έχει μια πιο αξιοπρεπή ήττα. Διότι αν είναι αυτή η ήττα βαριά, μεγάλη, θα θέσει σε αμφισβήτηση και την ίδια την αρχηγία του στη ΝΔ», είπε, μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα», και πρόσθεσε:

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να υπάρχει ένα αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές ή στις εθνικές εκλογές που να επιτρέπει στον κ. Σαμαρά να συμμετέχει στην οποιαδήποτε κυβέρνηση».

Ο Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με το θέμα που έχει ανακύψει με τις ΜΚΟ και τις παράνομες χρηματοδοτήσεις, δήλωσε ότι του προκαλεί έκπληξη «πώς διάφορα κυβερνητικά στελέχη, είτε από το ΠΑΣΟΚ, είτε από τη ΝΔ, κάνουν τώρα ότι ανακαλύπτουν την Αμερική. Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι... Μέσα σε συνθήκες πλήρους αδιαφάνειας, δημιούργησαν, μέσω ΜΚΟ, ένα δίκτυο πελατειακών σχέσεων, την ώρα που μιλούσαν για την καταπολέμηση της διαφθοράς, της ασυδοσίας και τον περιορισμό των κρατικών και δημοσίων δαπανών».

Και απέδωσε ευθύνες στον Γιώργο Παπανδρέου λέγοντας ότι «στον κ. Παπανδρέου, ως προϊστάμενο της κυβέρνησης τότε του ΠΑΣΟΚ, του αναλογούν οι πρώτες ευθύνες προφανώς. Δεν είναι μόνο προσωπικές. Είναι συνολικές

More in this category: « Δηλώσεις Βενιζέλου και του πρωθυπουργού του Κοσόβου Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερωτηση για το λαθρεμπόριο καυσίμων »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel