Γιατί έφτασαν σε ρήξη ο Παπανδρέου με τον Βενιζέλο;

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Γιατί έφτασαν σε ρήξη ο Παπανδρέου με τον Βενιζέλο;

Όσοι δεν έβλεπαν που οδηγούνταν τελευταία οι σχεσεις των δυο στελεχών του ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου και του κ. Παπανδρέου τότε το λιγότερο που έκαναν ηταν να εθελοτυφλούν.

Τι αλλο αν δεν μπορούσαν να φανταστούν οτι θα έφταναν εδω σε σημείο τέτοιο που να κατηγορεί την ηγεσια του ΠΑΣΟΚ ο πρωην πρωθυπουργός ορι επιθυμεί την αυτοκατάργηση του. Στελεχη του κ. Βενιζέλου απορούσαν οταν διάβασαν την ανακοινωση του κ. Παπανδρέου και οι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου σημείωναν με νόημα πως αν δεν έχουν καταλάβει ποσο killer ειναι ο Γιώργος τότε δυςτυχως ειναι αλλου...

Και πράγματι ο Γιώργος Παπανδρέου ειναι killer. Τι αλλο , το έλεγε απο τη Τσικνοπέμπτη πως θα ειναι παρών, το είπε και στον κ. Βενιζέλο οπως φαινεται αντιληπτό απο τη χθεσινοβραδινή του ανακοινωση, το αναφέρουν και οι συνεργάτες του με ποτε μισά και ποτε ολόκληρα λογια.

Εκτιμούν μάλιστα πως η ρήξη θα ειναι μεγάλη αναλόγως την αντίδραση  που θα υπαρξει απο την πλευρά της ηγεσίας.

Τα σύννεφα στις σχεσεις τους αναφέρουν στελεχη του πρωην πρωθυπουργού είχαν αρχίσει  οταν ο κ. Παπανδρέου απο παντου,  προσλάμβανε  απαξιώτικα σχολια για  την κεντροαριστερά οπως οργανώθηκε .  Οπως στήθηκε και οργανώθηκε είχε αρνητικά αποτελέςματα και αντι να τον κανουν  να ασχοληθεί και ο ιδιος στην ανασύνταξή της  έκαναν το ακριβώς αντίθετο . Άφηναν υπονοούμενα για τον Ρόντο και τις υποθεςεις με τις ΜΚΟ . 

back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel