Χωρίς εκπρόσωπο τύπου η ΕΛΙΑ που αναζητά γραφεία για να στεγαστεί

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Χωρίς εκπρόσωπο τύπου η ΕΛΙΑ που αναζητά γραφεία για να στεγαστεί

Σε κοινή οργανωτική επιτροπή προχωρα η ελια η οποία οι οι υπεύθυνοι έχουν  ξεκινήσει την αναζήτηση στέγης για το νέο εγχείρημα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έως τώρα οι σχετικές συσκέψεις φιλοξενούνται πότε στο ΠΑΣΟΚ, πότε στα γραφεία της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα.

Επιτελικά στελέχη της Ελιάς προσανατολίζονται στη διαμόρφωση μίας επικοινωνιακής - συντονιστικής ομάδος και όχι τελικα στον ορισμό ενός πολιτικού εκπρόσωπου Τύπου.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος , συναντηθηκε το βράδυ της Κυριακήσ με τους συμμετέχοντες της ελιάς λεγοντας τους να κινηθούν γρήγορα για το ευρωψηφοδέλτιο.

κανεις δεν γνωριζει ακόμη  κατά πόσον θα συμπεριληφθεί στην ευρωλίστα ο νυν γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης που ειναι αρνητικός . Σίγουροι θεωρούνται οι Παντελής Καψής, Κυριάκος Πιερακκάκης, Συλβάνα Ράπτη, Κατερίνα Μπατζελή, Θόδωρος Τσίκας.  Ενα πρόσωπο που έχει «κλείσει» επίσης για την ευρωλίστα, είναι η Εύα Καϊλή.

Related items

  • Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Αλ. Τσίπρα και Κ. Καραμανλή με βαριές εκφράσεις
  • Πορεία ανακατάληψης του ΠΑΣΟΚ απο το Γιώργο;
  • Τους πήρε το ποτάμι και η Ποταμιά
  • Παρασκηνιακά παραπολιτικά
  • Ποιοί και γιατί φανατίζουν τον Γ. Παπανδρέου ;
More in this category: « ΚΚΕ : Ψίχουλα το πλεόνασμα της κυβέρνησης Ο Α. Σαμαράς διαμηνύει στην τροικα για το πλεόνασμα »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel