Βίντεο - Τραγωδία απο το Boeing ξεσπούν οι συγγενείς επιβατών

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Βίντεο - Τραγωδία απο το Boeing ξεσπούν οι συγγενείς επιβατών

Χάνονται οι ελπίδες για τους συγγενείς των 239 επιβατών της πτήσης του Boeing 777, καθώς το μόνο βέβαιο, μετά τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού της Μαλαισίας, είναι ότι δυστυχώς δεν υπάρχουν επιζώντες.

Οι συγγενείς κλήθηκαν για έκτακτη ενημέρωση και μεταφέρθηκαν με πτήσεις τσάρτερ στην Αυστραλία. «Με ενημέρωσαν ότι η βρετανική εταιρεία που έχει το δορυφόρο, έχει προχωρήσει περαιτέρω στις έρευνες χρησιμοποιώντας στοιχεία, που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί.Με βάση τα νέα στοιχεία, έχουμε το συμπέρασμα ότι το τελευταίο στίγμα της πτήσης του χαμένου Boeing, ήταν στον Ινδικό Ωκεανό. Σύμφωνα με τα νέα αυτά στοιχεία, η χαμένη πτήση, κατέληξε στον Ινδικό Ωκεανό. Οι αερογραμμές έχουνε επικοινωνήσει με τους συγγενείς των θυμάτων».

Σπαρακτικές σκηνές στα ξενοδοχεία, όπου έχουν συγκεντρωθεί οι συγγενείς των θυμάτων.

Οι αρχές κρατάνε μια γυναίκα, συγγενή των επιβατών.

Ένας μουσουλμάνος προσεύχεται κατά τη διάρκεια μιας διαθρησκευτικής εκδήλωσης για την εξαφανισμένη πτήση 370 του Malaysia Airlines, σε ένα εμπορικό κέντρο στο Petaling Jaya έξω από το Κουάλα Λουμπούρ, στη Μαλαισία.

Ένας άνδρας καταρρέει στο άκουσμα των νέων ειδήσεων για τη μοιραία πτήση.

Η μητέρα του αγνοούμενου Firman Chandra Siregar παρηγορείται από συγγενή στην Ινδονησία.

Μία γυναίκα από την Ινδονησία πενθεί στο αεοδρόμιο Soekarno Hatta στο Jakarta.

Ένα κοριτσάκι στέκεται δίπλα από μια επιγραφή «Να έχετε ελπίδα» που γράφτηκε από το κοινό στο διεθνές αεροδρόμιο στο Sepang.

Μία συγγενείς λυγίζει από το κλάμα καθώς οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να της πάρουν συνέντευξη, στο διεθνές αεροδρόμιο του Πεκίνου στο Πεκίνο, στις 8 Μαρτίου 2014.

Μια γυναίκα ακολουθεί μήνυμα σε τοίχο που αφορά από ένα μήνυμα το αγνοούμενο σκάφος με τους 239 επιβάτες, στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ στη Sepang, στη Μαλαισία, στις 19 Μαρτίου.

Κινέζοι συγγενείς των αγνοούμενων επιβατών παρακολουθούν τις τηλεοπτικές ειδήσεις σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Πεκίνο, στις 10 Μαρτίου 2014. Οι συγγενείς των επιβατών στο Πεκίνο εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση κατά του φορέα με ένα χειρόγραφο τελεσίγραφο και μια αυτοσχέδια συνέντευξη Τύπου.

Μια οικογένεια καταφθάνει σε ξενοδοχείο κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ.

Γράμματα στον πιλότο Zaharie Ahmad Shah, αρχηγό της πτήση MH370, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την αλληλεγγύη στα μέλη της οικογένειας των επιβατών του αεροπλάνου.

Κάτοικοι από το Βιετνάμ στέλνουν μηνύματα ελπίδας στις οικογένειες των επιβατών αλλά και στους ίδιους τους αγνοούμενους.

Το μήνυμα που έστειλαν οι Μαλαισιανές αερογραμμές στους συγγενείς των θυμάτων

Related items

  • Το ξέσπασμα του γιού του πιλότου του εξαφανισμένου Boeing
  • Βίντεο - δείτε πόσο αχανής ειναι η έκταση που ψάχνουν για το μοιραίο Boeing
  • Με SMS ενημέρωσαν τους συγγενείς για το μοιραίο Boeing
  • Μεγάλος ο πόνος οι συγγενείς του μοιραίου αεροσκάφους ξεσπούν
  • Συντρίμμια του Boeing εντοπίστηκαν στον ινδικό ωκεανό

Media

More in this category: « Με SMS ενημέρωσαν τους συγγενείς για το μοιραίο Boeing Φωτογραφίες- επιβαίνοντες που χάθηκαν στην πτήση σύμφωνα με τις αρχές της Μαλαισίας »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel