Δεν πέφτουν οι κυβερνήσεις τόσο εύκολα

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Δεν πέφτουν οι κυβερνήσεις τόσο εύκολα

 

Απο τη στιγμή που δεν τίθεται θεμα παστερίωσης του γάλακτος απο την τροικα παρά μόνο πόσες ημέρες θα ονομάζεται φρέσκο στα ράφια και πόσες οχι, θα βρεθει τρόπος και θα λυθεί το πρόβλημα εκτιμούν στελέχη της Χαρίλαου Τρικούπη σε οτι εχει να κανει με τις αντιδράσεις και τις αντιρρήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας με στελέχη , εκτιμούν οτι ορισμένοι βιάστηκαν και υπέρεβαλαν ισως στην άρνηση τους να ψηφίσουν τη συγκεκριμένη διάταξη καθώς θα αλλάξουν τα δεδομένα και ετσι θα μπορούν να το ψηφίσουν στη βουλή το γάλα ύστερα κιόλας, απο τις εισηγήσεις των οργανώσεων γάλακτος και ως εκ τούτου, τωρα που βγαίνουν και αντιδρούν ισως μετά θα εκτεθούν. Αυτός ομως δεν ειναι και ο ρόλος του βουλευτή ; Να αλλάζει τα δεδομένα; Απαντά με νόημα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραϊτης που μαζι με αλλους συναδέλφους του κυρίως τον κ. Μ. Κασσή , αντιδρούν δε οτι αφορά το γάλα, αλλα και συνολικά τη γεωργική παραγωγική βάση της χώρας.

Η ψηφοφορία στη βουλή πιθανόν να γίνει τη Δευτέρα αν οχι μέσα στο Σαββατοκύριακο και μέχρι τότε θα υπάεξει χρονική δυνατότητα οι αρμόδιος υπουργός να δώσει την ευκαιρία στους βουλευτες που αντιδρούν να αλλάξουν τα επιχειρήματα τους και να ψηφίσουν τελικά την πρόταση της κυβερνησης. Διαφορετικά θα χύσουν το γάλα με την καρδάρα γεγονός που και στο ΠΑΣΟΚ και στη κυβέρνηση δεν το πολυβλέπουν γιατί έστω και τη τελευταία στιγμή θα υπάρξουν ρυθμίσεις για να εκτονώσουν τους βουλευτές και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Διότι ως γνωςτο οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν τοσο εύκολα.

Related items

  • Μήπως μας δουλεύουν ελαφρώς;
  • Τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ ζητάει η Λ. Κατσέλη
  • Αιχμές της Φ. Πιπιλή για βουλευτές άνω και κάτω Ραχούλας
  • Άρση ασυλίας αποφάσισε η βουλή για τον Γ. Γερμενή της Χ. Α
  • Αυτές ειναι οι αλλαγές στο γάλα που ηρεμούν τους βουλευτές
More in this category: « Παράταση της διαθεσιμότητας και της αγωνίας Για Γερμενή και Μπούκουρα ψηφίζει η βουλή »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel