Προηγείται στις δημοσκοπήσεις ο Α. Παχατουρίδης για τη περιφέρεια Αττικής

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Προηγείται στις δημοσκοπήσεις ο Α. Παχατουρίδης για τη περιφέρεια Αττικής

Τρεις διαφορετικές δημοσκοπήσεις δειχνουν τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουριδη να διεκδικεί επάξια την περιφέρεια της Αθήνας, με θετικό σποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις έρευνες, οι θετικές γνώμες των ερωτηθέντων που συγκεντρώνει, οφείλονται στο καλό όνομα που εχει στο χωρο της αυτοδιοίκησης, κάνοντας μια πόλη σαν το Περιστέρι "καινούργια" γεγονός που του το αναγνωρίζουν οι συμπολίτες του. Για αυτο και ο ιδιος πολλές φορές αναφέρει σε συνομιλητές του, πως ο χωρος που κινείται ειναι αυτοδιοικητικός και αντιμνημονιακός γιατι ζει κοντά στους συμπολίτες του και δεν κρύβει τα προβληματα των κατοίκων μιας μεγάλης πόλης οπως το Περιστέρι.

Και οι τρεις δημοσκοπικές έρευνες καταδεικνύουν την προέλευση του κ. Παχατουριδη. Αμιγώς αυτοδιοικητικός με έντονη αφετηρία τη δράση του ως δήμαρχος μιας μεγαλης πόλης που την έβγαλε απο την αφάνεια και της προσδιόρισε σύγχρονο , λειτουργικό , διάφανο και αναπτυξιακό περιεχόμενο. Και επειδή οι πολιτες πιστώνουν στον κ. Παχατουριδη το αυτοδιοικητικό του έργο, τον φέρνουν σε πολυ καλα ποσοστά απο πολλά αλλα ονόματα που μετρήθηκαν στις έρευνες δείχνοντας ετσι, πως οι ερωτηθέντες δεν επιθυμούν, κομματα, χρίσματα και ταμπέλες, πολιτικών κομματων σε υποψήφιους.

More in this category: « Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ Περίεργη συνάντηση Άρη Σπηλιωτόπουλου και Νίκου Παππά »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel