Σώτη Τριανταφύλλου: «Η Ελλάδα απειλείται από τους Έλληνες»

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Σώτη Τριανταφύλλου: «Η Ελλάδα απειλείται από τους Έλληνες»

Σώτη Τριανταφύλλου: «Η Ελλάδα απειλείται από τους Έλληνες»

Γράφει ασταμάτητα, τα βιβλία της βρίσκονται πάντοτε στην λίστα των ευπώλητων ενώ η αρθρογραφία της ποτέ δεν περνά απαρατήρητη. Ασυμβίβαστη, ανεξάρτητη και αιρετική, δεν διστάζει να συγκρουστεί προκειμένου να αναδείξει τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας. Ζει μια ζωή «on the road», αφού μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε τρείς πόλεις, την Νέα Υόρκη, το Παρίσι και την Αθήνα ενώ η μεγάλη της αγάπη είναι η μουσική.

Έχει βάλει την υπογραφή της στην «Κίνηση των 58» και δεν δίστασε να εκφράσει την δυσφορία της εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, μιλώντας για 'καπέλωμα' εκ μέρους του. Οι διεργασίες για την ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς, η έκδοση του νέου της μυθιστορήματος , «Σπάνιες Γαίες», και η μετάφραση που έχει κάνει για το βιβλίο «Ο Λύκος της Wall Street», ήταν οι βασικοί λόγοι που με οδήγησαν να την αναζητήσω. Μιλάμε για την Σώτη Τριανταφύλλου, μια ξεχωριστή συγγραφική προσωπικότητα.

 

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στη NEWSMAIL

More in this category: « Γλυκερία: “Πάλι μόνη” | Ακούστε το νέο της τραγούδι Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν [ΒΙΝΤΕΟ] »
back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel