Καιροσκόπος

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Βροχές και σήμερα και αύριο καθαρή Δευτέρα

  Η άνοιξη δεν μπήκε με το ...δεξί. Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

  Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ κύρια χαρακτηριστικά τις κακοκαιρίας θα είναι οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της δυτικής ηπειρωτικής χώρας και οι ισχυροί νότιοι άνεμοι.

  Αναλυτικά:
  Την Κυριακή προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά, στη Δυτική Πελοπόννησο, στις Ανατολικές Κυκλάδες, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στη Χαλκιδική και στην Ανατολική Μακεδονία.

  Την Καθαρά Δευτέρα, [προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αρχικά στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο. Βαθμιαία τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν την υπόλοιπη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), την Εύβοια, τη Χαλκιδική, την Ανατολική Μακεδονία και την ανατολική νησιωτική χώρα.

  Από το μεσημέρι και από τα δυτικά, τα ισχυρά φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν, αλλά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα είναι πιθανόν να εκδηλώνονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

  βροχέρος καιρός σήμερα Παρασκευή με άνοδο θερμοκρασίας

   βροχέρος καιρός σήμερα Παρασκευή με άνοδο θερμοκρασίας

   Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας από το μεσημέρι της Παρασκευής. Νωρίς το πρωί στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και μέχρι το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές και χιονιά στα ορεινά.

   Επιδείνωση του καιρού και πάλι απο σήμερα

    Επιδείνωση του καιρού και πάλι απο σήμερα
    Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Πέμπτη και τα φαινόμενα θα διαρκέσουν μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής. Κύριο χαρακτηριστικό θα είναι οι βροχές, οι καταιγίδες που κατά τόπου θα είναι ισχυρές και τα χιόνια στα ορεινά. Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα χτυπήσει πρώτα το Ιόνιο, «γονατίζοντας» ακόμη περισσότερο τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Κεφαλονιάς και σταδιακά θα επεκταθεί σχεδόν σε όλη τη χώρα. Διαβάστε το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ:
    Tweets by @vagelisgiakoumi
    Facebook Slider

    Register

    User Registration
    or Cancel