Τζουντ Λο – Σιένα Μίλερ – Ντάνιελ Κρέγκ: Ερωτικό τρίγωνο

Facebook Twitter YouTube
A+ A A-

Τζουντ Λο – Σιένα Μίλερ – Ντάνιελ Κρέγκ: Ερωτικό τρίγωνο

Τζουντ Λο – Σιένα Μίλερ – Ντάνιελ Κρέγκ: Ερωτικό τρίγωνο

Ένα ερωτικό τρίγωνο του Χόλιγουντ βρέθηκε στο επίκεντρο της πολύκροτης δίκης για τις υποκλοπές της βρετανικής εφημερίδας News of the World. Πρόκειται για τους γοητευτικούς ηθοποιούς Τζουντ Λο, Σιένα Μίλερ και Ντάνιελ Κρέγκ.


Ο Τζουντ Λο παραδέχθηκε τη Δευτέρα, στη διάρκεια της κατάθεσής του ότι στη διάρκεια της σχέσης του με τη Σιένα Μίλερ, εκείνη είχε σχέση με τον κινηματογραφικό Τζέιμς Μποντ, κατά κόσμον Ντάνιελ Κρεγκ.
Σύμφωνα με την Evening Standard, ο Λο δήλωσε ότι το 2005 έμαθε για τη σχέση της Μίλερ με τον συμπρωταγωνιστή τότε του στην ταινία «Ο Δρόμος της Απώλειας», Ντάνιελ Κρεγκ. Ο Τζουντ Λο είπε ότι έμαθε για τη σχέση της συντρόφου του μέσα από δημοσίευμα της News of the World με τίτλο: «Η Σιένα απατά τον Τζουντ».
Όπως δήλωσε ο Τζουντ Λο στο δικαστήριο, ο Ντάνιελ Κρεγκ είχε σχέση με την ηθοποιό Σατσούκι Μίτσελ.
Ο Λο είπε ότι έμαθε για τη σχέση της Μίλερ με τον Κρεγκ λίγο μετά τον γάμο της αδελφής της Μίλερ, Σαβάνα. Είπε ότι τηλεφώνησε αμέσως στον Κρεγκ, ο οποίος βρισκόταν στη Βαλτιμόρη, για να τον ρωτήσει για το θέμα.
«Σίγουρα του εκφράσατε τις απόψεις σας;» τον ρώτησε ο συνήγορος υπεράσπισης.

«Ναι, το έκανα» είπε ο Τζουντ Λο και ο δικηγόρος τον ρώτησε εάν έκανε αναφορά στην Σατσούκι Μίτσελ. «Δεν θυμάμαι εάν αυτό ήταν το όνομά της, αλλά πιθανότατα ναι. Γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο για πολλά, πολλά χρόνια και η συζήτηση κινήθηκε σε διάφορα μονοπάτια» είπε ο Τζουντ Λο.

Το θέμα συζητήθηκε και την Τρίτη. Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, ο πρώην διευθυντής σύνταξης της News of the World, Άντι Κόλσον, χάρηκε πολύ όταν άκουσε ένα προσωπικό μήνυμα που είχε αφήσει στο τηλέφωνο του Ντάνιελ Κρεγκ, η Σιένα Μίλερ.

Ο Κόλσον είπε στον δημοσιογράφο που είχε υποκλέψει το μήνυμα από το τηλέφωνο του Κρεγκ, να κάνει ένα ψεύτικο αντίγραφο της ηχογράφησης, προκειμένου να μη φανεί η αρχική πηγή της. Στο μήνυμα η Μίλερ αναφερόταν στα αισθήματά της για τον πρωταγωνιστή του Τζέιμς Μποντ. «Γεια, εγώ είμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι στο Groucho με τον Τζουντ. Σ' αγαπώ» ανέφερε το μήνυμα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νταν Έβανς που παραδέχεται την ενοχή του για τις υποκλοπές, όταν ο Κόλσον άκουσε το μήνυμα αναφώνησε: «Τέλεια!»

Την Δευτέρα, ο Τζουντ Λο έμαθε ότι μέλος της άμεσης οικογένειάς του πληρωνόταν από τη News of the World για να της παρέχει προσωπικές πληροφορίες για τη ζωή του ηθοποιού.

Ο Τζουντ Λο δήλωσε ότι δεν εξεπλάγη από την πληροφορία ότι το τηλέφωνό του παρακολουθείτο. «Δυστυχώς, δεν με εκπλήσσει, καθώς ήταν φανερό από αυτά που γράφονταν (στον Τύπο). Κατάλαβα ότι πήγαινα σε μέρη που είχα κανονίσει να πάω κρυφά και τα ΜΜΕ ή οι φωτογράφοι ήταν ήδη εκεί...»

back to top
Tweets by @vagelisgiakoumi
Facebook Slider

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel